Nieuws van de Westfriese Bibliotheken

Jeugdvoorstellingen
In oktober kun je met je (klein)kind genieten van de leukste voorstellingen bij jou in de buurt. Reserveer snel je tickets à €5 via westfriesebibliotheken.nl/agenda:
Bas & Uk zetten op 9 oktober Enkhuizen en Stede Broec op de kop met hun Gi-Ga-Groene feest vol muziek en humor voor jeugd van 4-8 jaar. En je mag lekker meedoen. Kom verkleed in het groen!
Voor jeugd van 8-12 jaar is er de spannende voorstelling Spinder. Hidde heeft een insectenlab gebouwd in zijn geheime kelder, maar nu wil zijn broer het kapen. Huiver mee op 12 oktober in Venhuizen.
We vieren de geboorte van Nederland (1572) met de voorstelling De worteltjes van Oranje in Enkhuizen, voor kinderen. Kan Willem de moed terugvinden om zijn troon terug te kapen van broer Filip met zijn stomme regeltjes?
Word vrijwilliger
Lijkt het jouw leuk om andere inwoners op weg te helpen met de computer, om voor te lezen aan jonge kinderen of om anderstaligen te helpen de Nederlandse taal te leren? Ontdek de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek.
Tot snel ziens in de Bibliotheek!
Je bent ook welkom als je niet lid bent. Het abonnement is gratis voor jeugd tot