Nieuws van de Bibliotheek Stede Broec

Openingstijden vanaf 28 september
Maandag 13:30 – 17:30 uur
Dinsdag 13:30 – 17:30 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 19.30 uur
Vrijdag 13:30 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 14:00 uur

Inloopuur voor vragen over en hulp bij Donorregistratie
Heb je een brief ontvangen over je registratie in het Donorregister? Op 6 oktober kun je in de bibliotheek Stede Broec je vragen komen stellen tijdens een inloopuur van de Westfriese Bibliotheken in samenwerking met het Dijklander Ziekenhuis.
Op uitnodiging van de Bibliotheek is Donatiefunctionaris Gina Brusche aanwezig namens het Dijklander Ziekenhuis om inhoudelijke vragen te beantwoorden over het Donorregister. Getrainde medewerkers van de Westfriese Bibliotheken kunnen helpen bij het invullen van het (online) formulier.
Je kunt gratis en zonder afspraak terecht tijdens het inloopuur op dinsdag 6 oktober om:
• van 13:00 tot 14:00 in de Bibliotheek Stede Broec
Kinderboekenweek
Dit jaar staat de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) in het teken van geschiedenis met het thema ‘En toen?’. Ga je mee terug in de tijd? Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken! De bibliotheken organiseren verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.
Zoek een mooi verkleedpak uit, kies een plaatje van vroeger en maak een selfie voor de green screen. Zo maak je iedereen wijs dat je terug in de tijd bent gereisd: je hebt de foto toch als bewijs?!
Ook vind je een superleuk memoryspel in onze bibliotheken: hoe zagen dingen er vroeger uit? Zoek de plaatjes bij elkaar! Leuk om met je (groot)ouders te komen spelen. Eigenlijk is er niet zoveel veranderd… of toch wel?