Nieuw: Suppen Bovenkarspel

Frank van der Zwaag en Chantal Stomphorst verhuren chalets op resort Markermeer. Daar kwam de vraag van gasten waar ze hier in de regio sup boards konden huren.

Chantal vertelde dat dat hier kon. Zogezegd, zo gedaan. Dezelfde dag werden er vier splinternieuwe supboards aangeschaft en de volgende dag konden de gasten Suppen. Bovenkarspel is sinds die dag, nu een kleine maand geleden, een nieuw recreatie bedrijf rijker: Suppen Bovenkarspel.

Meteen in actie en Vliegende start die meteen leiden tot …

Uitbreiding

Door de positieve reacties hebben Frank en Chantal besloten om de verhuur-vloot uit te breiden van vier naar acht Sups. “Nu kunnen ook groepen gezellig met elkaar suppen.” De supverhuur wordt gerund door Chiara -de dochter van Frank en Chantal- en haar vriend Dany. Zij heten de klanten welkom en begeleiden ze bij de eerste meters van het Sup- avontuur aan het Markermeer. “Het voordeel van deze locatie is, dat het water maar kniediep diep is en dat het een groot gebied betreft. Uitermate geschikt om de kneepjes van het suppen onder de knie te krijgen.” Ook de gasten van Resort Markermeer kunnen gebruik maken van de Sups en kunnen deze activiteit boeken bij de receptie.

Lees er alles over in de Streker die dit weekend op de mat valt of kijk op www.streker.nl en lees daar de krant digitaal (issuu kiezen…)