Nieuw: buitenschoolse opvang van Berend Botje in de Jan Luykenschool

Vanaf maandag 4 januari 2021 start Kinderopvang Berend Botje met buitenschoolse opvang in de Jan Luykenschool aan de Dorpsweg in Schellinkhout. Leerlingen van deze school kunnen er na schooltijd tot 18:30 uur terecht. Aanmelden is nu al mogelijk.

Bso bij Berend Botje
Het is belangrijk dat kinderen die net uit school komen, even ontspannen kunnen bijkomen van alle indrukken van de dag. Daar nemen de pedagogisch medewerkers tijdens het eten en drinken alle tijd en aandacht voor. Omdat spelen aan de basis ligt van leren, ontwikkelen en ontdekken, stimuleren zij de kinderen zo veel mogelijk om op ontdekkingstocht uit te gaan. Dat doen ze onder andere door samen te knutselen, experimenten te doen en natuurlijk door buiten te spelen in de natuur. Ook brengen ze regelmatig een bezoek aan bijvoorbeeld de bibliotheek, het park of een boerderij in de buurt. Er is altijd wel iets leuks te doen!

Samenwerking met school
Berend Botje werkt nauw samen met de Jan Luykenschool. Er worden afspraken gemaakt over halen en brengen en er is regelmatig overleg over de planning van activiteiten, vakanties en uitjes. De visies van de Jan Luykenschool en Berend Botje sluiten goed op elkaar aan. Ook sluiten de thema’s van Berend Botje aan bij die van school. Mede hierdoor ontstaat een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn.

Meer informatie en aanmelden
Zit jouw kind op de Jan Luykenschool en wil je hem/haar aanmelden voor de bso in Schellinkhout? Dat kan via berendbotje.nl/aanmelden. Voor meer informatie over opvang bij Berend Botje kun je contact opnemen met de binnendienst van Berend Botje via 088-2337180 of mailen naar bso@berendbotje.nl. Op www.berendbotje.nl vind je allerlei praktische en nuttige informatie.