Najib Amhali, Tangarine en vele anderen

Het publiek weet de weg naar het theater weer helemaal te vinden. Het afgelopen seizoen kwamen meer dan 7.000 bezoekers naar de theatervoorstellingen en concerten. Daarnaast ontving Het Postkantoor nog eens 1.500 filmbezoekers. Maar liefst 25 voorstellingen waren uitverkocht.

Ook in het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 staan er weer veel fantastische artiesten klaar om naar het knusse theater in Bovenkarspel te komen, zoals Najib Amhali, Rayen Panday, Kirsten van Teijn, Veldhuis en Kemper, Guido Weijers, René van Meurs en Martijn Koning. Ook nieuwe cabarettalenten staan te trappelen om hun kunsten te vertonen zoals Thjum Arts, Benjamin Boban Braspenning, Gavin Reijnders en cabaretduo N00b.
Theater en toneel, cabaret en muziek
Muziek is er komend seizoen van o.a. Tangarine, Joost Botman, Beatrice van der Poel, Tim Knol, Alderliefste, Pater Moeskroen en ook Lavinia Meijer. Op toneelgebied valt er veel te genieten met o.a. Fred Delfgaauw, Solostories en Nhung Dam. Liefhebbers van klassieke muziek kunnen hun hart ophalen bij de laureaten van het Prinses Christina Concours, Isabelle van Keulen, Ramon van Engelenhoven, James Oesi en in de Oude Kerk van Grootebroek, Calefax.

Volledig programma
Vanaf 10 mei is het volledige programma te bekijken op de website: www.hetpostkantoor.info/voorstellingen. Vanaf 17 mei wordt het huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Stede Broec en Drechterland. Een exemplaar ophalen kan ook.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start eerst aan de deur en pas later via de website. Op zaterdag 27 mei vanaf 10.00 uur openen de theaterkassa’s in Het Postkantoor voor iedereen die naar het theater komt. Vanaf 15.00 uur start de online verkoop