Myrthe heeft het naar haar zin op de peuterschool

Foto aangeleverd

We gingen kijken naar een peuterschool voor onze dochter. We hadden verhalen gehoord, dat er een lange wachtlijst was, dus we gingen 1 jaar van tevoren alvast kijken. Gelijk bij het eerste bezoek aan peuterschool Klavertje Vier waren we ‘verkocht’. We werden hartelijk ontvangen en de leidsters namen de tijd voor het beantwoorden van onze vragen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Thema
Om de 6 tot 8 weken is er een nieuw thema aan de beurt op de peuterschool. Afgelopen periodes zijn er thema’s voorbij gekomen zoals: kijken onder water en wat leeft daar? Ook ging het over de supermarkt, boodschappen doen en leren omgaan met betaalmethodes. Het volgende thema ging over wat er te doen/te zien is op een boerderij.

Knutselen
Wij hebben thuis kippen en ik vroeg aan de juf of het een leuk idee was om ze een keer mee naar de peuterschool te nemen. De kinderen reageerden hier erg enthousiast op. Wij als ouders vinden het erg leuk dat er steeds verschillende thema`s zijn. Zo leert je kind van elk thema weer wat anders. Ook worden er altijd leuke knutseltjes gemaakt bij de thema`s.

Gideonschool
Klavertje Vier is gevestigd in de Gideonschool. Wij vinden het fijn, voor de ontwikkeling van onze dochter, dat er een doorgaande lijn is met de Gideonschool. Zo spelen de peuters met de kleuters samen, waar ze veel van kunnen leren en is de overgang naar de basisschool niet zo groot.

Goede keus
Wij hebben nooit getwijfeld om onze dochter naar de peuterschool te laten gaan. Ze leert zoveel op de peuterschool, zoals omgaan met andere peuters, samenspelen, taalontwikkeling enzovoort. Ook een volgende keer zullen wij weer voor Kappio kiezen. De leidsters maken tijd voor je vrij bij vragen over de vooruitgang van je kind. Regelmatig worden er foto`s gemaakt als je kindje lekker aan het spelen is. Erg leuk als je als ouder aan het werkt bent en dan foto`s ontvangt om te zien dat je kind zich ook goed vermaakt.

Kantooradres: Correspondentieadres:
De Verwachting 3 Postbus 42
1761 VM Anna Paulowna 1760 AA Anna Paulowna

T: 0223-534797
W: www.kappio.nl