Muziekvereniging Dr. Nuijens is blij met haar trouwe leden

Een vereniging kan niet zonder trouwe leden en steunpilaren en daarom ook zette Muziekvereniging Dr. Nuijens 5 jubilarissen in het zonnetje. De jubilarissen werden op vrijdag 25 november onderscheiden.
Voorzitter Jolien Koster heeft die leden toegesproken en een speld en bloemen uitgereikt. Dit gebeurde in het eigen clubgebouw ’t Odeon, waarbij ook familieleden en leden van de vereniging aanwezig waren.
Ron en Sjerk
Ron Deen, lid van de slagwerkgroep, is al 25 jaar lid. Hij kon deze avond helaas niet aanwezig zijn en om die reden heeft het bestuur hem tijdens de repetitieavond het speldje overhandigd. Sjerk Wieffering is ook 25 jaar lid van de vereniging en hij is degene die de sfeer er altijd goed inhoudt, want gezelligheid staat bij hem voorop. Hij is een enthousiast drummer en heeft dit bij diverse bandjes gedaan zoals bij Bareheaded en the Tankers.
Maarten en Jaap
Maarten Kok, eveneens 25 jaar lid van de verenging, kreeg ook het speldje uitgereikt. Maarten is jong begonnen op blokfluitles bij zijn opa. Daarna is hij begonnen op de kleine trom en zelfs in 2002 nationaal kampioen geworden bij een solistenconcours. Hij speelt als drummer ook in de band Image. Hij heeft zich ontwikkeld tot een allround percussionist en heeft daardoor ook jaren bij het NHJFO gespeeld. Hij is ook degene die voor de randvoorwaarden zorgt bij Dr. Nuijens: muziek schrijven en het licht en geluid verzorgen tijdens de concerten. Maarten is tevens trouw lid van het bestuur van Dr. Nuijens. Jaap Commandeur is ook al 25 jaar lid van de vereniging. Niet zozeer als muzikant, maar wel als barman, het zorgen voor de koffie en thee tijdens de repetitie, onderhoudsman van het Odeon en vaste kracht bij het opbouwen van het podium voor het winterconcert. Een heel belangrijk onderdeel van zijn werk voor de muziekvereniging bestaat uit de organisatie van de oudijzeractie, waar hij met een ploeg enthousiastelingen veel tijd aan besteedt. Jaap kreeg voor zijn inzet een mooie wandtegel.
Al 60 jaar
Tina Dudink is al 60 jaar lid van muziekverenigingen: eerst van Amicitia in Venhuizen en al weer 42 jaar van Dr. Nuijens. Tina speelt op de bugel bij de fanfare en het opleidingsorkest en als secretaris regelt ze ontzettend veel voor de vereniging. Ze onderhoudt de contacten met de leraren, instructeurs en dirigenten, ze beheert de opslag van de instrumenten en uniformen, ze regelt de donateursactie en de bliksemactie, ze is bibliothecaris etc. Kortom een echte duizendpoot en de spil waar alles om draait. Tina kreeg een gouden speld voor 60 jaar lidmaatschap van de bond.
Serenade
De jubilarissen zijn na het officiële gedeelte muzikaal verrast met een serenade en daarna hebben ze nog een gezellige