MOOI beauty voor ontspanning en huidverbetering

Mijn moeder behandel ik regelmatig met een heerlijk masker. Zij behoort praktisch tot ons ‘huishouden’. Bij overige cliënten draag ik uiteraard wél een mondkapje. Tekst en foto’s: OdB

Bij MOOI beauty kunt u terecht voor huidverbeterende behandelingen én voor ontspannende gezichtsbehandelingen. “Dat is echt een verschil,” vertelt schoonheidsspecialiste Nicole Thoma. “Ook voor een mooi kleurtje op keurige nagels bent u hier aan het juiste adres.”
“Een ontspannende gezichtsmassage is echt een momentje wellness voor jezelf. Met een reiniging en de juiste producten en een heerlijke massage van het gezicht kun je er daarna weer even tegen aan. Wie huidproblemen ervaart en die graag wil kwijtraken, komt voor huidverbeterende behandelingen. Na een huidanalyse en een intakegesprek geef ik u advies en na enkele behandelingen zal u de huid steeds meer zien stralen.”
Salonnepro Producten
“In mijn salon maak ik gebruik van de producten van het merk Salonnepro. Deze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen goed onderling gecombineerd worden. Salonnepro heeft twee lijnen: een volledig organische lijn en een natuurlijke lijn. Ook zijn ze goed te gebruiken in een kuurtje. Bij elk huidtype is het gewenste resultaat te bereiken en dat maakt dat ik deze producten graag inzet tijdens behandelingen. Voor gebruik thuis heb ik deze lijnen ook in de salon te koop.”
Welkom en veilig
U bent van harte welkom in de salon, zodra de beperkende regels rondom corona dat toestaan. “De salon is apart van het huis gelegen en heeft een eigen ingang. Er is ruimte voor één cliënt per keer. Tijdens de behandeling draag ik een mondkapje en uiteraard maak ik de apparatuur steeds schoon. Tussen twee cliënten door ventileer ik de ruimte, daar plan ik extra tijd voor in.” Nicole: “Hetzelfde geldt voor iedereen: als je hier komt, jong of wat ouder, voor ontspanning of huidverbetering, voor wimpers of nagels, u kunt erop rekenen dat ik er alles aan doe u veilig te behandelen en met een fijn gevoel de deur uit laat stappen.”
Biopulse Therapy
Hiermee kiest u voor een intensieve, huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling bestaat –in het kort uitgelegd- uit een ontgiftigende reininging en een voorbehandeling met o.a. pure vitamine C. Daarna wordt er een speciaal masker aangebracht, die na ca 45 minuten met een was massage wordt verwijderd. De beste resultaten bereikt u door een kuur van meerdere behandelingen te volgen. Deze behandeling is een huidverbeterende effectiviteit en is bewezen effectief als anti-aging, lifting en versteviging. De BioPulse behandeling kan ook heel mooi toegepast worden bij een onzuivere huid.
Microneedling treatment
Het klinkt misschien een beetje eng. Laat u daarom goed voorlichten en zorg dat u de behandeling door een ervaren schoonheidsspecialist laat uitvoeren. “Bij Microneedling maak ik met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid. Er worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht die via de kanaaltjes direct in de dieper gelegen huidlagen worden opgenomen. De huid herstelt en deze kanaaltjes sluiten met huideigen collageen.”
Toepassingen
Microneedling wordt toegepast om littekens te verminderen en voor het verfijnen van grove poriën. Ook is dit een behandeling die toegepast kan worden bij ouderdomspigmentatie en zwangerschapsstriemen of sinaasappelhuid. “De mogelijkheden en de effecten zijn uitstekend, mits door een ervaren en vakkundig iemand uitgevoerd. Vooraf voorlichten en informeren is belangrijk om het beste effect te krijgen. Dat geldt eigenlijk voor elke behandeling!”
Wimpers en wenkbrauwen
U kunt bij MOOI beauty ook terecht voor het liften van de natuurlijke wimpers of wimperextensions. “Wenkbrauwen kan ik voor u verven/epileren en waxen. Ook doe ik microblading. Microblading is een semi-permanente make-up, waarbij ik strokes (haartjes) in de huid teken.”
Mooi kleurtje
Gellak voor de nagels heb ik in heel veel kleuren. Het voordeel van deze lak is dat het lang en beter blijft zitten en dat ook de glanslaag prachtig blijft. Zonder de eigen nagel aan te tasten en dat is heel belangrijk.”
Meer informatie
Wilt u een afspraak maken voor een intake of een behandeling? U vindt het bedrijf van Nicole Thoma ‘MOOI beauty’ aan de achterzijde van De Bouw 7, 1616 SR Hoogkarspel. Te bereiken op telefoon nummer 06- 125 896 33 of e-mail mooibeauty@outlook.com. Op de website www.mooibeauty.nl kunt u de meeste recente openingstijden zien en online een afspraak inplannen. Ook vindt u hier veel extra informatie.