Mini-pupillen vv De Zouaven in nieuwe Berend Botje-tenues.

Zouaven mini-pupillen in nieuwe tenues. Aan Natascha van Berge, locatieleidinggevende van Kinderopvang Berend Botje, worden bloemen overhandigd. Foto Wil Reus

‘Kom je bij ons spelen, leren & ontdekken?’ Deze slogan wordt door Kinderopvang Berend Botje gebruikt, maar gaat ook zeker op voor onze jongste kanjers: de minipupillen. Elke zaterdagmorgen om 10.15 uur staan ruim 35 kinderen bij De Zouaven te popelen om wedstrijdjes te spelen.

Vanaf dit seizoen mogen ze dat doen in prachtige nieuwe tenues in de kleuren van topclubs van Europa. De shirtsponsor is (wederom) Kinderopvang Berend Botje en daar zijn wij natuurlijk heel trots op. De wedstrijden zijn altijd op eigen terrein, zodat ouders, opa’s en oma’s elke week kunnen genieten van hun (klein)kinderen.

De teamsamenstelling voor de wedstrijdjes op zaterdag worden elke 6 weken gewisseld om zo de kinderen te leren samenspelen met andere kinderen, om zo misschien wel nieuwe vriendjes te maken.

Naast de wedstrijdjes is de woensdagmiddag de dag waarop de jongste jeugd haar talenten ontwikkelt. Ze trainen onder leiding van hoofdtrainer Piet Neuvel, waar ze al op jonge leeftijd ontdekken wat voetbal is. Met speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen krijgen de mini-pupillen een hartelijk welkom. Het voetbalveld wordt een speeltuin waarin voetballen en plezier hebben centraal staat.

Ben je ook nieuwsgierig en ben je 5 of 6 jaar? Kijk voor meer informatie over de mini-pupillen op vvdezouaven.nl/mini-pupillen-j07. Voor meer informatie over Kinderopvang Berend Botje in Grootebroek kunt u vinden op berendbotje.nl/stedebroec

Ook danken wij het Kledingfonds van vv De Zouaven en kledingproducent Duijn Teamsport te Zwaag, die het mede mogelijk hebben gemaakt om onze jeugd in deze schitterende tenues te steken.