Michael Nobbe Optiek: Wij zijn open !

Team: Patrick, Petra, Wilma, Barbara, Dennis, Ellen, Michael.

Iedereen is welkom bij Michael Nobbe Optiek, ook zonder afspraak. Alleen voor een oogmeting is een afspraak wel nodig, maar dat was altijd al zo.
Bij ons wordt gewerkt volgens de RIVM voorwaarden: we houden afstand en werken met mondkapjes.

Moderne apparatuur
Met de meest moderne apparatuur kunnen wij kijken hoe het met de gezondheid is van uw ogen. Via een scan en foto’s van uw ogen kunnen we bepalen of er een vertroebeling, staar of een te hoge oogdruk aanwezig is. Ook kijken wij naar het netvlies en nachtblindheid.

FD meting
Naast de medische kant meten wij natuurlijk uw ogen voor de juiste sterkte. Mensen met diepere klachten als duizelingen, hoofdpijn, vermoeide ogen en nek-, schouder klachten stellen wij een FD meting voor. Hierbij wordt er gekeken naar de samenwerking tussen de ogen en betreft een volledig optometrisch onderzoek. De standaard meting inclusief het medische gedeelte is geheel kosteloos. Wil u echter de meting zonder aankoop mee hebben en/of een FD meting, dan wordt er een kleine vergoeding gevraagd.

Nieuw montuur kiezen
Onze leveranciers van monturen zijn ondanks de corona doorgegaan met ontwerpen van nieuwe monturen. De nieuwste collecties hebben wij reeds binnen. Brilmonturen passen kunt u gewoon zonder mondkapje doen, op een vaste plaats in de winkel. Kunt uzelf niet zien hoe de bril staat of wilt u graag de mening van het thuisfront? Geen probleem. Wij maken scherpe foto’s, die we aan u doorsturen of u neemt een paar monturen mee naar huis. Want, zo luidt het gezegde: de klant is Koning.

Hulp bij declaraties
Wij werken samen met alle zorgverzekeraars en kunnen bij de meesten direct declareren, zodat u er zelf niet achteraan hoeft.
Zowel in Zwaagdijk als in Zwaag heten we u van harte welkom.