Met Luna Fashion zie je er op je best uit!

Het team van Luna Fashion zorgt met eerlijk advies en liefde voor style ook voor jouw nieuwe outfit. Tekst en foto: OdB

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Luna Fashion naar Hoogkarspel verhuisde. Inmiddels kennen vele dames hun weg naar de modezaak van Daphne de Graaf en haar team van enthousiaste medewerkers. “De gevarieerde collectie wisselt wekelijks, dus er is reden genoeg om regelmatig even bij ons aan te waaien!”
“Wij hebben de rekken vol met frisse en betaalbare dameskleding, voor jonge (tiener)meiden tot en met oma’s die er nog steeds stijlvol bij willen lopen. Onze collectie kenmerkt zich door het verschillende stijlen, maar altijd met een trendy touch. U kunt bij ons terecht voor een stoere jeans tot feestelijke jurkjes. Niet te chic, maar wel mooi en lekker gekleed.” Daphne vervolgd: “Regelmatig zien wij hier moeders met dochters, maar zelfs drie generaties voorzien van een nieuwe outfit gebeurt regelmatig. We hebben voor elk wat wils. Ook voor bijpassende accessoires, zoals riemen en sieraden kunt u hier terecht.”
Zien, voelen en passen
Iedereen is anders. Een jurkje dat bij de één schitterend staat, kan bij een ander totaal niet voegen. “Daarom is het zo fijn om als klant in de winkel te shoppen. Gewoon even voelen aan de stof, een kledingstuk passen en eventueel een andere maat kiezen. Even een blik in de spiegel: staat het leuker met riem of toch zonder? Bij Luna Fashion heeft u de ruimte om zelf even langs de rekken te snuffelen, zijn de paskamers ruim en geven wij u advies als u dat wenst.”
Rare tijden
De afgelopen tijd hebben mensen vaker dan ooit thuis gewerkt. “De eerste tijd vonden velen het heerlijk om in een joggingpak een beetje rond te hangen. Gelukkig zien we steeds meer mensen weer leuk aangekleed,” grapt Daphne. “Je doet het niet alleen voor een ander, je voelt jezelf ook lekkerder als je iets aan hebt wat lekker zit en leuk staat. Wij hebben genoeg keus!”
Sale shopping
“Inmiddels zijn we al gestart met de Sale. Rekken vol leuke items voor leuke prijsjes. Kom lekker snuffelen, er zit voor jou ook vast iets moois bij. In de Sale hebben we hele leuke aanbiedingen, voor casual gelegenheden of een feestelijke outfit,” vertelt Daphne. “Juist nu we door alle maatregelen beperkt zijn is het belangrijk jezelf niet te vergeten en even wat leuks aan te trekken. Iedereen kan er op zijn best uit zien en het stralend middelpunt zijn. Wij helpen u graag bij de juiste keus, met eerlijk advies en goede tips. Onze kleding kunt u ook na de feestdagen nog aan naar het werk of een uitje.”
Kom gerust langs
“Het afgelopen jaar was niet altijd makkelijk. We danken onze klanten voor het vertrouwen en hopen voor iedereen dat 2021 een knaljaar wordt. “ Luna Fashion vindt u bij winkelcentrum de Reigerspassage op Raadhuisplein 47, 1616 AV Hoogkarspel. Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag open van 9.30-17.30 uur en zaterdag 9.30-17.00, zondag en maandags gesloten. Stel uw vraag via info@lunafashion.nl of bel met 06 – 120 55 630. Parkeerruimte is er gratis en ruim voldoende aanwezig. Uiteraard hanteren ook wij de geldende RIVM regels zodat u veilig en prettig kunt winkelen.