Met je fiets ga je ‘gewoon’ naar Nan

Een nieuwe fiets nodig? Wie een fiets bezit, weet het wel: met je fietsvragen en problemen ga je ‘gewoon’ even naar Nan.
Profile Nan ‘de Fietsspecialist’ is het juiste adres als je op zoek bent naar de perfecte fiets voor jou. Want dat is belangrijk! Iedereen pakt massaal de fiets. Was het tien jaar geleden een unicum wanneer je een e-bike had, tegenwoordig is de elektrische fiets overal! Het past volledig in de tijd waar we nu in zitten. Een ‘groen’-product en de fiets wint steeds meer terrein ten opzichte van de auto.
De kracht van ons Team
“Met een team van enthousiaste fietsliefhebbers staan we bij Nan voor u klaar. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We zoeken altijd naar een passende oplossing en houden van uitdagingen. Loyaal, behulpzaam en klantgericht zijn sterke kwaliteiten van ons team. Er heerst een hele gezellige ontspannen sfeer. Er wordt volop gefietst en dat hebben we zeker gemerkt de afgelopen tijd.”
Teamuitbreiding
“Daarom hebben we ons team uitgebreid met nieuwe toppers, zowel voor de winkel als in de werkplaats. Het uitbreiden van ons team heeft vooral tot doel, dat we elke klant met voldoende tijd en aandacht kunnen helpen. Verder willen we de wachttijden voor iedereen zo kort mogelijk houden. Op die manier houden we het voor het personeel ook leuk.”
Sterke merken collectie
“We hebben volop keus en we adviseren je graag. Er zijn vele modellen, maar wat verwacht jij van je fiets, waar ga jij hem voor gebruiken? Met de juiste keus heb je ook het meeste plezier van je tweewieler!” Bij Profile Nan vind je allemaal A-merken van o.a: Batavus, Sparta, Cortina, Jan Janssen en Dutch ID. “Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor de mooi afgewerkte Koga fietsen. De beste en mooiste fiets maken voor de gepassioneerde fietser, zonder compromissen. Dat is de missie van KOGA .Voor een nog sportievere uitstraling en strak design hebben wij een van de meest toonaangevende en beeldbepalende merken van de fietsindustrie CUBE. Wij adviseren u graag over de diverse modellen van CUBE.
Race en ATB
“Een specialisatie in ons bedrijf zijn Race- en ATB fietsen. Met passie voor de sport en techniek staan wij klaar om u uitgebreid te adviseren om een unieke fiets samen te stellen. Bouw je eigen Ridley fiets in een eigen gekozen kleursamenstelling. Een perfecte combinatie van knappe onderdelen en passende designs.”
Bezoek de showroom
“Wij bieden een veelzijdig aanbod nieuwe en tweedehands fietsen. Zelf ervaren? U bent van harte welkom in onze ruim opgezette winkel met grote raampartijen en een oppervlakte van meer dan 1500 m2. Ruime parkeergelegenheid en voldoende mogelijkheid voor een goede ‘testrit’. Wij onderhouden, controleren en repareren fietsen, zodat u veilig de weg op gaat. Bij elke nieuwe fiets krijg je een gratis Servicepas. Zo blijft je fiets altijd in topconditie. We hebben een uitgebreide keus aan fiets(regen)kleding, fietstassen en manden om maar iets te noemen. Daarmee maak je jouw fiets persoonlijk.”
Profile Nan vindt u aan de Zesstedenweg 287, 1613 JG Grootebroek of bezoek onze website www.profilenan.nl