MET GROETEN VAN JOS

Op zondagmiddag 3 februari a.s. zal het korenfestival “Groeten van Jos” wederom plaatsvinden in Dorpshuis De Stek te Grootebroek.

Het festival is genoemd naar de veel te vroeg overleden dirigent Jos Weel

van de deelnemende koren. Al voor de 5e keer komen deze koren, die dus

allen tot eind 2013 onder muzikale leiding stonden van Jos Weel, bijeen in dorpshuis “De Stek” Op den Hoef 36 te Grootebroek.  

Met z’n allen presenteren wij u een geweldige muzikale middag, waar iedereen onder het genot van een drankje en een praatje van geniet.

In de loop van de middag zullen er ook loten verkocht worden, waarmee u kans maakt op de prijzen die op een prachtige opgemaakte tafel staan uitgestald.

De zaal is open vanaf 12:30 uur en om 13:00 uur zal het programma starten.

Reigersmart, Streekersmart, The Glory Singers en het Hazeskoor verheugen zich er enorm op, u van harte welkom te heten.


Na de gezamenlijke afsluiting aan het eind van de middag kunt u, indien gewenst, ook nog blijven eten. Voor 9 euro pp, loopt u vanaf ong. 18:15 uur langs het Chinees buffet. Altijd een succes. Hiervoor dient u zich voor 15:00 uur een bon aan te schaffen via de tafel waar u ook consumptiemunten aanschaft.

Op de vorige edities, mochten wij veel publiek ontvangen. En natuurlijk hopen wij ook dit jaar weer op uw aanwezigheid en enthousiasme. De entree is vrij, daar hoeft u het niet voor te laten. Tot 3 februari in “De Stek”.