Met de aanbiedingen van Mitra Bouman heeft u altijd iets lekkers in huis

Een bescheiden feestje in de huiskamer of een grote kermisborrel in de tuin? Je wilt natuurlijk dat je gasten genieten en dat je niet misgrijpt als zij hun favoriete drankje willen drinken. Regel daarom nu dat je voldoende voorraad en keuze in huis hebt. Dan kun je zelf ook genieten van het feest!
Bij Mitra Bouman kunt u nu al bestellen en afhalen in de actieweek. U bestelt dus nu en betaalt bij afhalen in de actieweek de actieprijs. Volop keuze uit wijnen, bieren en shotjes!
Wijn: 6 flessen 25% korting
Rode, witte en heerlijke rosé wijnen. Wat drink jij liever? Wat schenk jij aan de visite? “Natuurlijk geldt: zoveel mensen zoveel wensen. Daarom nu 6 flessen wijn, diverse soorten te combineren en 25% korting. Hiervoor hoeft u dus niet naar de klassieke grootgrutters. Heb je vragen over welke wijn het meest geschikt is, wij adviseren u graag.”
Voorbereiding is halve werk
Als u dan toch bezig bent met alle voorbereidingen? “Wist u dat u ook statafels kunt huren bij Mitra. Tegenwoordig hebben we ook een koolzuurvrije biertap te huur, desgewenst met glaswerk erbij. Tijdens de kermis drinken mensen vaak veel van hetzelfde, toch zien we ook een trend dat je juist dan wel eens iets anders wilt proberen. Laat je adviseren en zet eens iets verrassends op tafel.”
Shotjes in vele soorten
Kleine glaasjes met een bijzonder drankje, behalve heel lekker ziet het er ook nog eens heel gezellig uit met al die felle kleuren. “Wist u al dat we meer dan 25 verschillende soorten in voorraad hebben? Kom eens kijken, probeer iets nieuws of kies voor de vertrouwde smaken.”
Proeverij organiseren
In de winkel worden regelmatig proeverijen georganiseerd. Dit is een groot succes. “Steeds vaker krijgen we de vraag of een proeverij ook op locatie georganiseerd kan worden. Bij iemand thuis bijvoorbeeld. Natuurlijk kan dat.” Okko vertelt verder: “De mogelijkheden zijn eindeloos, dus kom gerust langs en vertel wat je wensen zijn. Whisky’s of cognacs, bieren of wijnen? Als u weet wat u zou willen, vinden we samen vast een passende oplossing.”
Lekker cadeau
Van een Mitra cadeaubon tot mooie fles wijn, een heel pakket vol lekkers én verpakt op bijzondere wijze. Bij Mitra slaagt u altijd voor een lekker en leuk verpakt cadeau. “Heeft u speciale wensen of wilt u meerdere pakketten afnemen, vraag ons naar de mogelijkheden. Inmiddels zitten wij hier bijna een jaar en voelen ons al een beetje ‘Blauwe Reigers’. Dat is ook te danken aan de samenwerking met een aantal lokale ondernemers en verenigingen zoals Streekgoed Makelaardij & S.C. Spirit’30.
Minder folders
Okko laat weten: “Vanwege het milieu, de gestegen kosten van drukwerk en omdat steeds meer mensen de aanbiedingen online volgen kiezen wij ervoor om minder folders te verspreiden. Net zoveel leuke acties dus, maar minder vaak op papier in de deur. Volgt u ons al op Facebook? Of meldt u aan voor de nieuwsbrief!” Mitra Bouman Hoogkarspel vindt u in de Reigerspassage, Raadhuisplein 7, 1616 AV Hoogkarspel.