Marije’s Salon kiest voor IK Skin Perfection

Marije Negenman is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Zij heeft haar salon aan huis. “Het beroep is geen beschermd beroep. Daarom vind ik het belangrijk mensen te adviseren naar een erkend en gediplomeerd persoon te gaan .Voor kwaliteit gaat u naar een schoonheidsspecialiste of pedicure die is aangesloten bij Provoet (voor de pedicure) en bij Anbos (voor de schoonheidsspecialiste).”

“In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die een kwetsbare huid hebben. Dit kan zijn door een huidaandoening, door ziekte of door medicijngebruik. Vaak krijgen zij het advies de huid alleen met water schoon te maken. De producten uit de speciale lijn van IK Skin Perfection zijn ook te gebruiken bij geïrriteerde huid of bijvoorbeeld tijdens chemotherapie en bij extreem eczeem.” Marije: “Ik geniet als ik mensen van hun problemen af kan helpen of gewoon dat heerlijke momentje luxe-voor-jezelf mag geven. Juist ook als je ziek bent, is zo’n momentje zo belangrijk.”

IK Skin Perfection

“Mijn interesse ging altijd al uit naar zo natuurlijk mogelijke producten. IK Skin Perfection producten zijn een Nederlands product, ontwikkeld door een dame die zelf te maken kreeg met een extreem gevoelige, geïrriteerde huid en het advies ‘gewoon water’ te gaan gebruiken. Haar verhaal, de fijne producten en de bijbehorende opleiding spraken mij aan. IK Skin Perfection heeft het No-Label, dat betekent dat er bijvoorbeeld geen parabenen, synthetische stoffen en etherische oliën in zitten. “Inmiddels mag ik mij IK Skin BasIk specialist noemen en ben ik bijna klaar met de extra opleiding Ik en Acne specialisatie. Meteen daarna ga ik doorleren voor IK Skin Medical specialist.”

Kracht van de natuur

“Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. De missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals.” Ervaar de werking van al deze producten tijdens een behandeling op afspraak. Marije zal dan door middel van een huidanalyse een advies op maat geven welke producten bij uw huid passen.

Specialistische klachten
Door het behalen van haar diploma als medisch pedicure kan Marije ook cliënten helpen die bijvoorbeeld diabetes of reuma hebben. Het is soms best een hele stap om met die ‘akelige, lastige voeten’ om hulp te vragen. “Als mensen na mijn behandeling weer beter kunnen lopen en zich mooier voelen, geniet ik daar echt van!”

Acne is (g)een probleem
“Mensen met acne, vaak tieners, zien die glimmende puistjes en rode bultjes als een groot probleem. Acne is – vooral in het gezicht- goed zichtbaar en kan je zelfvertrouwen aantasten. Dat is niet nodig! Durf die stap te zetten en laat me je helpen.” Marije vervolgd: “Juist als mensen zich echt naar voelen over een aandoening of er last van hebben in de vorm van pijn, is mijn beroep zo dankbaar. Als mensen weer opgelucht en pijnvrij de wereld tegemoet kunnen treden door mijn toedoen, voel ik me goed.”

Make-up workshops
Naast het maken van schitterend bruidsmake-up of een stralende make-up voor een gala of ander feest geeft Marije ook make-up workshops. “Dat is ontzettend gezellig en leuk om te doen. Ik leer mensen het hoe en wat van bepaalde producten en leg uit waarom je iets op die manier zou kunnen gebruiken. Verder laat ik vooral dingen uitproberen. Dat is de beste manier om te ontdekken wat bij jou past, iedereen is tenslotte anders.”

Afspraak maken?
Bij Marije’s Schoonheids- en PedicureSalon kunt u terecht voor veel soorten behandelingen en heerlijk genieten van een momentje luxe. Alleen op afspraak. Marije’s Schoonheids- en Pedicure Salon, Platanenlaan 98, 1613 TR Grootebroek. Telefonisch bereikbaar op 06-49388700 en per e-mail salonmarije@outlook.com Kijk voor meer info ook eens op www.salonmarije.nl of www.facebook.com/MarijesSchoonheidsenPedicureSalon