Ludieke actie Dorpsveiling Oosterblokker

1e Veiling comité: v.l.n.r. Loes Sijm, Sandra Duin, Koos Oud, Emma Liberg, Andre Ettes, Monique Meerevoort (Archieffoto de Streker). Foto: Marieke Munneke.

De traditionele dorpsveiling op de 1e zaterdag van november heeft dit jaar plaats gemaakt voor een ludieke actie. Het veilingcomité heeft het initiatief genomen voor het samenstellen van het Oosterblokkerse Dorpsveiling Verrassingspakket. Veel lokale ondernemers hebben een financiële bijdrage of producten geschonken.

Daarnaast waren er ook giften van dorpsgenoten. Hiermee hebben we 200 pakketten ter waarde van 25 euro samengesteld, die dorpsgenoten en vrienden van Oosterblokker hebben besteld. We waren binnen één week uitverkocht!

Wat een gezellige dag!
Op de zonnige zaterdag 7 november heeft het Veilingcomité alle pakketten bij de kopers in -en zelfs buiten-Oosterblokker bezorgd. De pakketten waren kleurrijk versierd door de kinderen van de Pancratiusschool. We hebben leuke reacties ontvangen en in het dorp hingen veel vlaggen uit. Iedereen was blij verrast met het rijk gevulde pakket.

Levendig dorp
Met de opbrengst van de pakketten worden zowel de kerk als verenigingen gesteund en blijft de dorpsveiling en de verbinding in het dorp levendig. Op onze website www.dorpsveiling.nl kunt u foto’s van de gezellige dag bekijken. Wij willen alle kopers en gevers hartelijk danken voor het toedragen van hun warme hart voor Oosterblokker. Natuurlijk hopen wij in 2021 weer een traditionele Dorpsveiling te organiseren.

Hartelijke groet, Het Veilingcomité Oosterblokker