Live Stage zorgt weer voor reuring in Inventas

Grootebroek- We kunnen bijna zeggen:” terug van weggeweest” met de aankomende Live Stage. Er is heel wat tijd voorbij gegaan, totdat twee maanden geleden er bandleden naar Inventas kwamen en zeiden dat ze een bandavondje wilde organiseren. Dus dan pakt de jongerenwerker van Inventas dat op en is het resultaat van drie metal bandjes te zien op vrijdag 22 december. Zij zullen voor de nodige opschudding zorgen in het café aan de raadhuislaan 16 in Grootebroek.
De band Enjoy the Torture uit Enkhuizen trapt de avond af in stijl. Ze geven aan dat ze melodieuze hardcore maken aan geslingerd door hun machine die niet te stoppen is. Deze vijf jongens gaan ervoor en zorgen met hun gitaar- en zangspel dat iedereen mee gaat doen.
Mutator is een trash metal band uit Alkmaar die Zorgt voor keiharde noten die het café in geslingerd worden. Sinds eind 2015 bestaan ze uit vaste bandleden en zingt de zanger van KFFR bij de band. Een combinatie die heel goed werkt.
De band Onkt is al vaker bij Inventas geweest, met zijn schare publiek zorgen ze voor een goede avond. Ze claimen een flinke dosis groove en melodie in hun muziek ten gehore te brengen, waardoor ze uniek zijn in dit genre. Even dat beetje extra dat prikkelt om naar te luisteren. Deze drie bands zullen de Live Stages van Inventas weer helemaal tot leven brengen, zoals het hoort.

Vrijdag 22 december is de deur open vanaf 20:00 uur. Voor € 2,= zijn de bezoekers binnen bij Inventas aan de Raadhuislaan 16 te Grootebroek.