Kinderboerderij SKIK Hoogkarspel voert actie via Samen voor de buurt

V.l.n.r.: Tessa Botman van RegioBank Hoogkarspel, Karin Braakman-Brieffies (voorzitter Skik), Peter Botman. Foto aangeleverd.

Kinderboerderij SKIK is een educatieve en mooie kinderboerderij in Hoogkarspel waar kinderen, ouderen, vrijwilligers en mensen met een beperking samenkomen. Er wordt nu geld ingezameld voor een nieuw konijnenverblijf en speeltrekkers en kruiwagens om mee te spelen. Visser Duijn Financiële Diensten is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit project.

Jean Paul Ligthart van Visser Duijn Financiële Diensten vertelt
“SKIK is een drukbezochte en waardevolle kinderboerderij in Hoogkarspel. Vele mensen komen hier samen en om dit nog meer te stimuleren en de kinderboerderij nog mooier te maken helpen wij SKIK graag met dit initiatief.”

Donaties zijn meer dan welkom
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook dit project kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties vanuit omgeving Hoogkarspel meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen ze samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Hoogkarspel maken we samen.

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Meer over Samen voor de buurt
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen RegioBank en haar Zelfstandig Adviseurs ook voor Hoogkarspel.