Kerst met het Leger des Heils

 

De decembermaand begint al bijna weer en ook bij het Leger des Heils kijken we uit naar het kerstfeest. Het kerstfeest waarin we elk jaar weer stil staan bij de geboorte van Jezus. Het Leger des Heils organiseert meerdere activiteiten deze decembermaand. Zo zal het Leger des Heils aanwezig zijn met de welbekende kerstpot op verschillende locaties in Hoorn, Enkhuizen en Bovenkarspel en zijn we 15 december present op de lichtjesavond in Enkhuizen met muziek en warme chocolademelk.

 

Op 16 december om 10:00 is het familiekerstfeest, iedereen is van harte uitgenodigd om te komen. Het belooft een bijzondere samenkomst te worden met medewerking vanuit de verschillende activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden in ons korpsgebouw aan de Murillostraat 22 in Bovenkarspel.

 

Onze kledingwinkels houden ook kerstverkoop, dit is anders geregeld als voorgaande jaren en daardoor heeft u meer kans om te slagen voor een mooie kerst-outfit.

De kledingwinkels in Hoorn, Enkhuizen en Bovenkarspel starten met de kerstverkoop na het Sinterklaasfeest. Kijk voor de openingstijden op onze website:www.legerdesheils.nl/korpsbovenkarspel

 

Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd voor de kerstnachtdienst op 24 december om 22:00 uur en de kerstwijdingsdienst op 25 december om 11:30 uur. Tijdens deze dienst zullen we gezamenlijk met elkaar genieten van een heerlijke brunch.

 

Als klap op de vuurpijl zal het Leger des Heils dit jaar ook weer oliebollen verkopen!

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december kunt u uw verse oliebollen tegelijk halen met uw vuurwerk. Wij staan namelijk alle drie de dagen te bakken voor de Welkoop in Grootebroek. U haalt hiermee niet alleen de lekkerste oliebollen in huis, maar u steunt hierdoor ook nog het werk van het Leger des Heils in West-Friesland.

 

We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

 

Wilt u meer weten over het Leger des Heils in Bovenkarspel: www.legerdesheils.nl/korpsbovenkarspel of bel met 0228 – 51 31 36