Kennis maken met grootste raceteam van Nederland,dit is je kans

Ondernemers opgelet! Wist je dat West-Friesland de thuisbasis is van één van de grootste professionele raceteams van Nederland?

Nieuwsgierig geworden naar hoe dat precies zit? Kom dan op 8 of 11 maart langs in Westwoud voor een persoonlijke kennismaking met het team. We blikken samen vooruit op de racekalender van 2019 en presenteren je een unieke kans om als partner zelf deel uit te maken van onze ultieme droom.

Ooit begon het in 2003 in de garage van het ouderlijk huis in Westwoud. Inmiddels is Bas Koeten Racing uitgegroeid tot één van de grootste professionele raceteams van Nederland. De werkplaats beslaat bijna 2.000 m2 waar ruim 25 raceauto’s van verschillend kaliber te vinden zijn. De auto’s worden ingezet bij diverse nationale en internationale kampioenschappen, zowel bij sprintraces als in endurance (24-uurs races). Ultieme droom is om uiteindelijk deel te nemen aan de wereldberoemde 24 Hours of Le Mans.

Teamwork makes the dream work!
Toch blijven we trouw aan onze West-Friese wortels, ondanks nationale én internationale groei. Westwoud zal altijd de thuisbasis blijven; daar is het immers allemaal begonnen. Daarom willen we graag meer samenwerken met ondernemers en bedrijven uit de regio. Want samen sta je sterker!

Wat, voor wie en wanneer?
Tijdens de kennismakingsborrel presenteren we je ons jaarprogramma, laten we je zien hoe we de komende jaren gaan werken aan het realiseren van onze droom, deelname aan de 24 Hours of Le Mans, hoe jij hier als partner zelf deel van uit kunt maken en uiteraard wat jij daar van ons voor terug krijgt.

LET OP: Deze kennismakingsborrel is exclusief bedoeld voor ondernemers, managers, oprichters, directie-leden en eigenaren van bedrijven.

Er zijn twee momenten, net welke het beste in jouw agenda past. Natuurlijk zorgen we dat er een hapje en een drankje klaarstaan. Je vindt ons op Industrieweg 3 in Westwoud.

Vrijdag 8 maart
15:00 – 16:00 Inloop en kennismaken
16:00 – 16:30 Presentatie
16:30 – 17:30 Rondleiding en borrel

Maandag 11 maart
19:30 – 20:30 Inloop en kennismaken
20:30 – 21:00 Presentatie
21:00 – 22:00 Rondleiding en borrel

Aanmelden is gewenst, stuur een mailtje naar dorathe@baskoetenracing.nl, maar zeker niet verplicht. Stuur hier ook gerust vragen naar toe, mocht je ergens meer over willen weten.

Zijn er relaties in jouw omgeving voor wie deze kennismaking ook interessant is? Neem hem of haar gerust mee of stuur deze mail door.

Liever op een ander moment?
Ben je niet in de gelegenheid om op één van deze twee bijeenkomsten aanwezig te zijn, maar wil je wel graag meer weten over deze unieke kans? We maken graag een afspraak met je op een moment dat het jou wél schikt. Ook daarvoor kun je contact opnemen via dorathe@baskoetenracing.nl of bellen naar 0228 567 537.

Zien we jou binnenkort bij ons in de werkplaats? Hopelijk tot snel!