Keltische middag in het Oosterleker kerkje

Op zondagmiddag 27 november 2022 zal in het Oosterleker kerkje in Oosterleek een Keltisch concert worden gegeven. Dit optreden zal worden verzorgd door de band Baloney Celtic Music, een groep van vier enthousiaste muzikanten. Zij hebben een voorliefde voor muziek, die op de Ierse en Schotse muziektraditie is gebaseerd.

Baloney Celtic Music bestaat bijna 25 jaar en speelt Ierse en Schotse muziek van de bovenste plank. Het programma zal door veel afwisseling worden gekenmerkt met traditionele songs, handelend over een tal van onderwerpen, waarin met name nostalgie, de liefde en heimwee een belangrijke rol spelen. Daarnaast worden mooie slow-airs gespeeld, die met opzwepende dansmuziek, jigs, reels en andere instrumentale nummers worden afgewisseld, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten.

Groepsbezetting
Elk lid van de groep, levert zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage aan de zang en zijn of haar instrument. De groepsleden van de band zijn: Saskia Assink, Ben Dijkhuis, Ionika Aalders en Jantine Leeflang.

Geniet mee
De aanvang van het concert is om 15:00 uur. Inloop om 14:30 uur. Om zeker te zijn van een zitplaats, is reserveren aangeraden, u betaalt € 10,00 contant aan de kassa. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang. Vol=vol. Reserveren per email: baloney@planet.nl of kijk op www.baloney.nl voor meer informatie.

Locatie: Oosterleker kerkje, Oosterleek 9, 1609 GA Oosterleek (NH).
www.oosterlekerkerk.nl