Inventas gaat live!

GrootebroekInventas gaat weer live. Het is al even terug dat we een live stage avond hadden, de laatste dateert van maart toen we een  geslaagde editie van Battle of the Bands hadden. Voor Inventas live op vrijdag 15 juni staan de volgende artiesten te popelen om het Inventas podium te betreden:

Laidback Sundays is een 3-mans formatie met nog maar weinig podiumervaring. In de oefenruimte spat het testosteron er echter vanaf. Geinspireerd door bands als Black Sabbath, The Black Crowes en Led Zeppelin brengen ze zowel covers als eigen werk ten gehore. Laidback Sundays speelt om 21:30. Komt dat zien!

De heren van The Tune spelen rond de klok van 22:00 uur. Het gaat wederom om een 3-mans formatie, met op bas Fabian Sentener, op drums Stijn Groenland en op gitaar Rowan Verhoef. De band is opgericht in de zomer van 2017 en nu, bijna een jaar later laten ze steeds meer van zichzelf horen. Ze noemen zichzelf een pop/rock band en schrijven hun eigen muziek. Wij kunnen niet wachten om dit gouden trio te horen!

De derde artiest die we uitlichten heet Jimmy Valentine. Soms speelt hij met band, maar tijdens Inventas Live geeft hij een intiem concert. Zelf omschrijft hij zijn muziek als ‘singer-songwriter met een rauw randje. Dit zorgt voor liedjes die je keihard raken. Jimmy Valentine zal de aftrap voor deze avond geven rond 20:30.

No Offense zal de avond afsluiten. Ze zijn al lekker aan de weg aan het timmeren. Zo hebben ze al behoorlijk veel podiumervaring (Inventas, Pardoes, Everland, P3) en dat hoor je! De dynamiek in de band is lekker en het genre laat zich het beste omschrijven als punk/rock. Ze halen hun inspiratie vooral bij bands als System of a Down, Sum41, Volbeat en Green Day vandaan. Wij hebben er zin in!


Vrijdag 15 juni is de deur open vanaf 20:30 uur. Voor € 3,= zijn de bezoekers binnen bij Inventas aan de Raadhuislaan 16 te Grootebroek.