Inventas gaat live

Grootebroek- Inventas gaat weer live. Het is al even terug dat we een live stage avond hadden, de laatste dateert van juni. . Voor Inventas live op zaterdag 17 november staan de volgende artiesten te popelen om het Inventas podium te betreden:

OUT OF THE BLUE
Uit het niets waren ze er: de mannen van Out Of The Blue. Vorig seizoen hield collega-jongerencentrum Pardoes (Hoogwoud) de Pardoes-sessions. Het resultaat? Een nieuwe, jonge band met een groot repertoire aan covers. De band bestaat uit Lucas Taams, Tom Slikker, Michael Hijma, TjesseHoebe en Julian Molenaar. Ze komen voor het eerst naar Inventas.

BREAKOUT
Breakout is een hardrockband uit Hoorn en omgeving. Ze spelen nummers van onder andere AC/DC, Volbeat, ZZ Top,
Guns & Roses, Sabaton, Sentenced en Five Finger DeathPunch. Op vocals/gitaar treffen we Rowan Verhoef, Fabian Sentener speelt ook gitaar, Bas Zijp is de bassist en op drums vinden we Rens Plooijer. Frontman Rowan Verhoef was al eerder in Inventas te zien met zijn andere formatie: The Tune. Toen al steengoed, maar nu komt hij dus met ander, íetsiepietsie ruiger werk.

KNOCK-OUT
Dé rock/metal band uit Wervershoof.
met nummers van Status Quo en Greenday tot Metallica en eigen werk.
Gezelligheid, harde drums en vette gitaren in één!

Zaterdag 17 november is de deur open vanaf 20:30 uur. Voor € 3,= zijn de bezoekers binnen bij Inventas aan de Raadhuislaan 16 te Grootebroek.