Inschrijving Avond 4-daagse Stede Broec

BOVENKARSPEL – Vanaf heden is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de 3eAvond4Daagse Stede Broec. Deze zal plaatsvinden van dinsdag 14 mei t/m vrijdag 17 mei 2019.

 

Afstanden

Er kan dit jaar gekozen worden uit drie afstanden: 10, 5 of 2,5 kilometer.

Op verzoek wordt er dit jaar ook een korte route uitgezet, zodat mensen met een wandelbeperking ook kunnen deelnemen. Deze route is tevens rolstoelvriendelijk. Zo wordt de Avond4Daagse een evenement waar iedereen aan kan deelnemen.

 

Er wordt elke avond gestart vanaf Woonzorgcentrum Rigtershof in Grootebroek. De nieuwe routes voeren door en langs de mooiste plekjes van Stede Broec, plekken die je misschien nog nooit gezien hebt. Gezellig en sportief bezig zijn, met medaille en bloem op vrijdag als verdiende beloning.

 

Defilé en Blarenbal

4 Dagen wandelen door het mooie Stede Broec, met als afsluiting het defilé op vrijdag door de Zesstedenweg richting het Streekplein. Maar dan is het nog niet af! De laatste avond organiseert Stichting Hart van Stede Broec in samenwerking met St. Avond4Daagse Stede Broec een heus Blarenbal op het Streekplein. We sluiten de Avond4Daagse dus extra feestelijk af!

 

Loop jij ook mee?!

Inschrijven kan t/m 26 april via www.avond4daagse-stedebroec.nl, kosten zijn € 5,00 perdeelnemer. Dat is inclusief traktatie, medaille én bloem. Als 4 dagen wandelen te veel gevraagd is, kan men zich ook inschrijven voor een dagmedaille, kosten € 2,50 (inclusief recht op een traktatie onderweg).

 

Wanneer jouw school mee doet, loopt de inschrijving via school. Alleen inschrijvingen die via school geregistreerd worden, tellen mee voor de Gouden Wisselbeker!

 

Na 26 april is het alleen nog mogelijk in te schrijven bij het startbureau; op dinsdag 14 mei tussen 17.30 en 18.30 uur in Rigtershof, kosten zijn dan € 6,00 p.p.

 

Rabobank Clubkas Campagne

Leden van Rabobank Westfriesland-Oost krijgen weer de mogelijkheid om de Avond4Daagse financieel te steunen tijdens de Clubkas Campagne. Stem van 23 april t/m 14 mei op Avond4Daagse Stede Broec; een stem (of 2) zouden wij Toppie vinden!  

 

Voor meer informatie zie www.avond4daagse-stedebroec.nl of kijk eens op www.facebook.com/a4dstedebroec.