IJsclub Hoogkarspel gestart met de bouw van het sportcircuit

Het Bouwteam van IJsclub Hoogkarspel Ben Jong en Ronald Slagter bij de vorderingen. Foto: Fred Homan

De ijsclub Hoogkarspel wil graag alle mensen, bedrijven en organisaties heel hartelijk bedanken voor de steun, die men heeft gegeven om op de landijsbaan van Hoogkarspel een multifunctioneel Sportcircuit te realiseren.
De mensen deden dit door het geven van giften, het kopen van asfalt, het aanleveren van een leuke kavel voor de ijsclubveiling en door te kopen op de ijsclubveiling op 28 februari jongsleden.
Mooi bedrag
Veel mensen hebben aangegeven een obligatie te willen kopen voor de financiering van onze plannen. De Rabobank en het Westfrieslandfonds waren ook enthousiast over ons plan en hebben een mooie schenking gedaan. De kinderen die het afgelopen seizoen schaatstraining kregen via de ijsclub hebben tijdens een sponsor-schaatstocht een heel mooi bedrag opgehaald. De actie met ‘t Broodhuys tijdens Koningsdag leverde ook een heel mooi bedrag op.
Vrijwilligers
Heel veel vrijwilligers hebben de Ijsclub Hoogkarspel de laatste maanden geholpen bij de organisatie van de veiling. Hiervoor onze zeer bijzonder dank. Het financiële doel is bereikt en de ijsclub kan aan de slag. Op 15 september zal het Sportcircuit voor gebruik gereed zijn. Skeeleren, wielrennen, hardlopen, work-out/buitengym en nog vele andere sporten zijn straks mogelijk op het Sportcircuit Hoogkarspel. Een verrijking voor het dorp!
Heeft u belangstelling om straks gebruik te maken van de faciliteiten. Geef dit dan door via info@ijsclubhoogkarspel.nl.