IJs eet je omdat het lekker is!

Ron (l), Rowan en Frank (r) maken het heerlijkste ambachtelijke ijs vanuit de centrale ijsmakerij aan de Nijverheidsweg in Grootebroek.

De overheerlijke ijssmaken van Vivaldi zijn bekend bij velen van u. Of u nu liefhebber bent van het ‘gewone’ smaken zoals vanille ijs of gaat voor bijzondere smaken, of u kiest voor yoghurtijs of gaat voor de blauwe ‘Smurf’-variant: bij Vivaldi weet u dat u geniet van een ambachtelijk ijsje dat met liefde is geproduceerd. Dat proef je!
IJs kan altijd. Als toetje, als tussendoortje, bij een feestje of als troost. Wie zegt dat het te koud is voor een ijsje heeft het niet goed begrepen: ijs van Vivaldi eet je niet bij koud of warm weer, maar omdat ze zo lekker zijn!
Verhuizing
De ijsmachines uit de diverse winkels zijn verhuisd naar één centrale locatie aan de Nijverheidsweg in Grootebroek. “Dat heeft vele voordelen. Alle ingrediënten liggen hier bij elkaar, er is meer dan voldoende werkruimte, de machines zijn groter. Hier kan het ‘ijsdraaien’ steeds doorgaan, zodat we de winkels in Hoorn, Enkhuizen en Bovenkarspel kunnen voorzien van alle gewenste smaken. Ook voor derden kunnen we de bestellingen vanuit de nieuwe ijsmakerij verzorgen.”
Nieuw: IJstapas
“Aan de kwaliteit en het ambachtelijk bereiding is niets gewijzigd,” benadrukt Rowan. “Wél hebben we naast het bekende assortiment van ijs, ijstaarten en bijvoorbeeld de bonbons van FairTrade chocolade, weer iets nieuws toegevoegd. Sinds kort kunt u bij ons ook ijs-tapas bestellen! Salade van vers fruit, slagroom, toppings en drie smaken ijs naar keuze, feestelijk gepresenteerd. Meteen een feestelijke gevoel.” Let op: alleen online te bestellen.
Chocolade delicatesses
Ook de chocolaterieafdeling is gevuld met allerhande heerlijkheden. “Chocolade kan altijd! Wie zichzelf of een ander wil trakteren kan kiezen voor de ijstaarten en macarons, truffels en chocoladebrokken. Wilt u niet misgrijpen, dan doet u er verstandig aan op tijd te bestellen. “Met Fair Trade chocolade maken we in eigen keuken ook de heerlijkste bonbons. U kunt kiezen uit vele bijzondere smaken zoals witte koffie met sinaasappellikeur, stroopwafel ganache of pinda-banaan smaak. Ook de wat meer bekende, traditionelere smaken zoals kaneel, hazelnoot en pecannoten smaak zitten in het assortiment.”
Gifts en cadeaus
Rowan vertelt: “Smaken veranderen ook mee met het seizoen. Zo is er altijd iets nieuws te ontdekken. ” Huisgemaakte ijsbonbons van Vivaldi kunnen het hele jaar door. Ook leuk als cadeautje, voor bijvoorbeeld Vaderdag of verras een eindexamenkandidaat met iets bijzonders. Heeft u ze al besteld?”
Nog een leuk idee
Kies ook eens voor een lekker cadeau, dat niet kan smelten. Geschikt als prijsje na een feestje of in een goodiebag, bij grote groepen zoals op scholen en verenigingen, of maak een jarige blij met ijmuntjes! Eigenlijk kan een ijsmunt altijd! Deze munten zijn inwisselbaar voor twee 2 bollen ijs. Er zijn Cornet Munten (kleine bollen) en Oblie munten (grote bollen). Bij aankoop van 10 muntjes is de elfde munt zelfs gratis. Van een gratis ijsje is het misschien nog wel méér genieten!
Smaken verschillen
Wilt u iets nog iets bijzonders proeven, probeer dan de Vivaldi truffels en macarons. De truffels zijn er maar liefst in 8 verschillende smaken. De likeur, slagroom of chocolade truffel? Er is zoveel keus, kiezen is bijna een onmogelijke opgaaf. De kleurrijke macarons komen in maar liefst 21 smaken. De kleurrijke hapjes zijn niet alleen heerlijk, ze zien er ook nog eens geweldig uit.
Vivaldi bezoeken
De winkels van Vivaldi verhuizen niet. Zoals u gewend bent vindt u de ijssalon Vivaldi bij Winkelcentrum Streekhof, De Middend 92, 1611 KT Bovenkarspel en in Hoorn op de Gedempte Turfhaven 22, 1621 HE Hoorn. In Enkhuizen kunt u terecht bij Vivaldi, Dijk 2, 1601 GJ Enkhuizen
Telefonisch is de ijsmakerij/winkel bereikbaar via 0228 520 237/ 0229 248 953 of mail aan info@ijssalonvivaldi.nl. Voor meer informatie en ook voor de digitale bestelformulieren kijkt u op www.ijssalonvivaldi.nl Wilt u niks missen, dan kunt u Vivaldi ook volgen op Facebook.