Ierse Folkmiddag

Op zondag 22 oktober a.s. organiseert de Folkclub Oosterleek een Ierse Folkmiddag
met de geweldige folkband DADDY ‘O. Het optreden zal plaatsvinden in het stamlokaal van de Folkclub Oosterleek, Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek. De aanvang van deze middag is 14.30 uur. Entree voor volwassenen bedraagt € 6,00. Voor kinderen is er vrij entree.

Vanaf 2007 treedt Daddy ‘O op door heel het land. Van zeer kleine pubs tot heel grote festivals. Met traditionele en eigentijdse nummers van o.a. Christy Moore, Paddy Reilly, Lunasa, Steve Earle, Dubliners, Greg Trooper, Bob Dylan en Bruce Springsteen. Maar ook eigen werk in dit genre. Door hun verschillende muziekachtergronden is er een unieke sound ontstaan. Samen bespelen zij zo’n 14 verschillende instrumenten. Hierin vindt de luisteraar alles terug wat folk en roots zo aansprekend maakt. Het klinkt allemaal lekker puur en eerlijk… en blijft een tikkie eigenwijs.
Daddy-O is bij uitstek een groep voor zo’n gezellige middag waar alles kan en mag. De groep is een aanrader voor mensen die de sfeer van een pub of local hang-out kunnen waarderen. Op veler verzoek een hernieuwde kennismaking met deze veelzijdige folkformatie !

Bezetting Daddy-O:
Marco Sengers : fiddle, bodhrán
Jos Jongeling : gitaar, bluesharp, zang
Co Spinhoven : uilleann pipes, whistles, mandoline, gitaar, dobro, banjo
Peter van Scherrenburg : basgitaar, contrabas, bas, ukulele, zang