Hondeneigenaren let op in Stede Broec

STEDE BROEC- Melissa Wouters liep gisteren langs de Stedebroecweg met haar hondje.

Haar verhaal op Facebook is :”

Nou ben ik weer met Mn honden spam! Maar alle hondeneigenaren opgelet!!!

Zoals altijd loop ik met die slome hond van me een laatste plas rondje.

Nu had ik vanavond wel iets heel apparts… ik stond zoals altijd een beetje stom voor me uit te staren toen ik opmerkte dat mijn Baco de bosjes in dook, op dat moment trek ik aan Mn riem en komt ie uit de bosjes met een heel klein ( netjes gesneden) broodje kaas! Gelukkig is de mijne geen schrokker en heb ik t broodje intact uit zn mond kunnen halen!

Maar nu komt het mooie van t hele verhaal! Er zat een klein wit pilletje in!

Nu heb ik zoals ik ben de meeste stukken opgeruimd waar overigens niet overal pilletjes inzaten! Maar het is wel even een waarschuwing waardig!

Omgeving Stedebroecweg Bovenkarspel.