Hoek VT, omdat goed slapen belangrijk is

Neem de tijd om het voor u juiste bed te kiezen, goed slapen is belangrijk voor uw welzijn. Tekst en foto: Olga de Boer.

Bij Hoek VT kunt u terecht voor alles wat met slapen te maken heeft. Van complete boxspring tot aan luxe beddengoed. “Niets zo persoonlijk als het juiste bed. Daarom hebben we vele opstellingen in de winkel staan en begroeten we u graag in levende lijve in de winkel voor het juiste advies,” aldus Sander.
“Of u zoekt naar een luxe boxspring of een senioren bed, bij speciaalzaak Hoek VT zult u het vinden. Naast complete bedden vindt u hier ook een nieuw los matras voor op uw bestaande onderstel, nieuwe hoofdkussens of mooi beddengoed. Daarnaast hebben wij het hele jaar door tuinmeubelen. Loop gewoon eens binnen en verbaas u over de mogelijkheden. Bedden en matrassen hebben in de afgelopen jaren een hele metamorfose doorgemaakt. Wij vertellen u graag over de vele opties.”
Matras kiezen
De één wil graag een binnenveringsmatras, de ander zweert bij latex en de volgende klant geeft aan altijd goed te hebben geslapen op een schuimmatras. “Een geschikte matras is vaak nog niet zo gemakkelijk, je moet op heel veel dingen letten. Welk matras bij u past ontdekt u door uitgebreid op diverse matrassen te gaan liggen. Met je jas en schoenen uit! HoekVT biedt een brede selectie van matrassen van diverse materialen, allemaal gerenommeerde merken van zeer goede kwaliteit. Hier vindt u o.a. M-Line, Tempur, Kuperus, Serta en Caresse.”
Beddengoed maakt het af
“Luxe beddengoed voor je dekbed, kussen of matras vind je ook bij ons. Het merk Van Dijck is zeer veelzijdig en kwalitatief uitstekend. We hebben organisch beddengoed en klassieke en moderne looks, voor één persoons-of twee persoonsbedden. Met uw eigen kleuren maakt u het gevoel en de sfeer van de slaapkamer helemaal af. Niets slaapt lekkerder dan in een schoon bed met mooi beddengoed, een goed matras en het juiste kussen. Welterusten.”
Hoofdkussen
Met een goed hoofdkussen ontspannen de nekspieren en voorkom je nek en rugklachten. Voor hoofdkussens bestaan verschillende vullingen. Welke het best geschikt is hangt mede af van de slaaphouding. Bent u een rugligger, een zijslaper of een buikslaper? Een verkeerde kussen bij uw slaaphouding brengt veel spanning op de nekwervels over. Het belang van een goed hoofdkussen wordt regelmatig onderschat. Onze uitgebreide collectie kussens en dekbedden is van Jonk-Volendam. Laat u goed adviseren en kom ook vooral proef liggen!
Tuinmeubelen
Modern of klassiek, wicker of roestvrij staal. “Tuinmeubelen nodig die uw tuin, overkapping of serre compleet maken? Kom dan naar onze winkel. Wij hebben het hele jaar door een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen staan.” HoekVT voert de merken 4 Seasons Outdoor, Apple Bee, Hartmann en Taste.
Hoek VT bezoeken
Hoek VT vindt u aan de Middenweg 4, 1611 KP in Bovenkarspel. Contactgegevens: 0228-520791 of info@hoekvt.nl Openingstijden van maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:30 uur en donderdagavond koopavond tot 21.00 uur. Gewoon even binnenlopen mag altijd. We ontvangen u graag met een heerlijk kopje koffie.