Het is weer bijna tijd voor carnaval!

V.l.n.r: Hofman Stef Appelman, Adjudant Pim Haring, Prinses Tragoudistis (Terri Steneker) en Hofman Stefan Mak. Foto: Bodien Mol.

Afgelopen november hebben wij afscheid genomen van Pascal Hoffer als prins Knal. Met Pascal hebben wij een enorm succesvol en gezellig jaar gehad, nogmaals bedankt daarvoor. Een nieuw jaar en dus tijd voor nieuwe gezichten. Wij zijn dan ook heel blij met Terri Steneker als onze nieuwe prinses Tragoudistis! Vanaf de eerste benadering was Terri enthousiast en je zou dus denken dat de kogel daarmee snel door de spreekwoordelijke kerk zou zijn. Niets was minder waar.

Onze prinses had het gemunt op twee hofmannen i.p.v. twee hofdames. Dit zorgde voor klein oponthoud, maar ook dit is uiteindelijk, zoals u van ons gewend bent, voor elkaar gekomen. Niemand minder dan Stefan Mak en Stef Appelman zullen Prinses Tragoudistis komend carnavalsjaar samen met ‘Good olm’Pim Haring wederom als Adjudant ondersteunen. Ook verwelkomen wij Meindert Rijpkema en Klaas Brandsen als nieuwe leden van de raad van 11.

De aftrap

We trappen het carnavalsweekend af met een Beerpong toernooi. Dit alom bekende kroegenspel kent al verschillende toernooien in de regio en dit jaar dus ook in de Schalm. Op vrijdag 21 februari is iedereen van harte welkom om vanaf 20:00 uur de balletjes te gooien. Aanmelden kan via de mail of op de avond zelf. Zaterdag 22 februari halen we eerst de spreekwoordelijke sleutel op in het gemeentehuis. Hier wordt besproken wat onze Prinses gaat veranderen aan ons Stuiverdorp. Zij regeert immers het gehele carnavalsweekend over het dorp. Na deze gezellige bijeenkomst zullen we verder gaan met de kindermiddag in De Schalm. Iedereen is welkom om te kijken wat voor verborgen talenten de kinderen uit Westwoud hebben, want er is een heuse talentenjacht. Aanmelden voor Westwoud’s got Talent graag van te voren via de mail.

Leutbunker geopend

Zaterdagavond vieren we het carnaval zoals dat hoort. Iedereen verkleed en een gezellige feestavond in onze Leutbunker, café De Lindeboom. Komt allen, entree vanaf 20:00 uur, 16+. Op zondag 23 februari is de high beer / high wine inmiddels een traditie aan het worden, ook dit jaar gaan we deze weer helemaal uitverkopen. Vanaf 15:30 uur zullen wij de lekkerste en uniekste bieren/wijnen aan u serveren in De Schalm. Voor de laatste plaatsen opgave per mail. Maandag 24 februari sluiten wij ons carnavalsweekend af met een onwijs gezellige 55+ middag, met een hapje en een drankje. Ook voor het nodige vertier wordt gezorgd. Opgave via de email of in het ouderencentrum Seniores Priores.

Wij hebben er onwijs veel zin in, tot dan! ALAAF ALAAF ALAAF!