Het hele jaar rond met Mitra Bouman

Of het nu koud of warm is: Okko Bouman van Mitra heeft het juiste drankje klaar staan. Tekst en foto: OdB.

De drankenspeciaalzaak in winkelcentrum Reigerspassage Hoogkarspel biedt volop mogelijkheden om het hele jaar rond te genieten van uw favoriete drankje. Elk seizoen, elk feest of elke gelegenheid, vraagt om eigen specialiteiten. Zoals bier en wijn tijdens een kermis, champagne tijdens een bruiloft of een mooie geschenkverpakking om de aankoop van een nieuwe woning te vieren.
In de lente staan de witte en blonde bieren bij velen op de wensenlijst, zomers kunt u genieten van een roséetje op uw terras, de herfstdagen vragen om een smaakvolle whisky en bij winterse kou biedt het uitgebreide assortiment van kruidenspecialiteiten u volop smaak. “Ook als we alvast doen alsof de schaatskou het land is binnen gekomen smaakt zo’n kruidenbitter trouwens prima! Gewoon eens iets anders dan je gewend bent kan smakelijk verrassen!”
Kiezen is niet moeilijk
Mitra Bouman heeft volop keus, toch is kiezen –met deskundig advies- niet moeilijk. “Naast een ruim assortiment bieren en wijnen hebben wij een prachtig assortiment van likeuren, wodka, gin, rum en cognac. Of bent u een liefhebber van whisky, port, champagne of prosecco? Staat uw merk niet in de schappen, dan kunnen wij dit vaak voor u bestellen.” Okko vertelt dat hij ook grote bestellingen aanneemt voor bijvoorbeeld bruiloften, (examen)feesten en kermisborrels. “U kunt uw grote bestelling aan mij doorgeven en wij doen niet moeilijk over het retour nemen van flessen die ongeopend zijn. Zo hoeft u niet mis te grijpen en kunt u iedereen van een heerlijk drankje voorzien. Nog voordelig ook, want bij ons vindt u steeds nieuwe aanbiedingen en op ons ruime assortiment wijn geldt altijd 6 halen, 5 betalen!”
Horeca en bedrijven
Mitra levert ook aan bedrijven.”Zowel voor het terras, de vrij-mi-bo als bij jubilea. Ook als (horeca)bedrijven een keer misgrijpen kunnen zij een beroep doen op ons. We zorgen dat we elkaar helpen en dat een bedrijf dat een snelle levering nodig heeft ook spoedig over het gewenste product kan beschikken.”
Cadeaus en geschenken
“Vooraan in de winkel staat een stelling vol cadeautjes en geschenkverpakkingen. Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij ook een pakket op maat maken. Zo vindt u altijd een geschikte verrassing voor elke gelegenheid. Bij Mitra maken we iets moois van uw cadeau! Ook al lijkt het nog ver weg, zelfs voor decemberpresentjes, kerst en/of relatiegeschenken zijn wij nu al bereikbaar. Bestel op tijd, dan grijpt u nooit mis.”
Zien we u snel?
De reclamefolder die huis-aan-huis verspreid wordt staat vol leuke aanbiedingen en nieuwe producten. Voor de laatste nieuwtjes en weetjes volgt u Mitra Hoogkarspel op Facebook en Instagram. Mitra drankenspeciaalzaak Bouman vindt u in de Reigerspassage, Raadhuisplein 7, Hoogkarspel. Online bestellen kan via de Mitra.nl https://www.mitra.nl/winkels/mitra-hoogkarspel-bouman-raadhuisplein. Alle bestellingen kunt u gratis afhalen in de winkel en kunnen binnen twee werkdagen worden geleverd. Mitra Bouman is bereikbaar via 0228-446 000 of mail naar hoogkarspel@mitra.nl