Halloweenfair in Hem 15 jaar

De Halloweenfair in Hem kan dit jaar eindelijk weer een vervolg krijgen. Na vier geslaagde edities van de Halloweenfair in Hem, zijn wij weer volop bezig met de editie 2022.

De Halloweenfair is in 2002 bij de pompoenboerderij in Onderdijk is begonnen en heeft daar tien edities gehad. De afgelopen periode is er veel energie gestoken in het organiseren van de 15-jarige jubileum editie van Halloweenfair op zaterdag 8 en zondag 9 oktober.

Jubileum editie

Tijdens de fair zullen er talloze activiteiten plaatsvinden, zoals een hele gezellige sfeermarkt met grote variatie aan kramen. Hier vind je de lekkerste, streekgebonden producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis -en tuindecoratie. Voor een ieder wat wils. Zoals u van ons gewend bent zal het terrein ook dit jaar weer worden aangekleed in Halloween sfeer.

Ervaar de sfeer

Er is een workshop pompoen uithollen. Diverse Halloween spelletjes zoals snotjesgraaien komen ook terug. De oldtimershow is dit jaar weer aanwezig op het terrein van de oude melkfabriek de Volharding in Hem. Voor de kinderen is er een spookhuis met griezelsteeg op dit zelfde terrein. Op zaterdagmiddag komt voor de kinderen de goochelaar Jorrit zijn goochelkunsten vertonen.

Griezelen by night

In de avonduren vieren we ‘Halloween by night’. Dit zal in het teken zijn van het 15-jarige jubileum via een ledschermbus. Zondagmiddag komt Linedance groep Westfriese shuffle uit Venhuizen met een linedance demo. En wie kent haar niet: Kaatje Stip? Zij komt langs met haar poppen. Dit jaar ook weer een theatervoorstelling van Yoga &Theaterschool Joost van Eijk uit Grootebroek.

Bezoek ons

De Halloweenfair Hem start zaterdag 8 oktober om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur en op zondag 9 oktober begint de fair met een rommelmarkt (voor de kinderen) om 11.00 uur. Zondag duurt het feest tot 17.00 uur. De gratis toegankelijke Halloweenfair in Hem wordt gehouden in het pittoreske dorpje Hem, in de buurt van hemmerbuurt 76 (voor de navigatie!). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie