Grootebroekse Joyce gaat naar Kenia

“Het is al heel lang mijn droom om in het buitenland (vooral) kinderen te helpen en te begeleiden bij hun ontwikkeling. Sport is voor mij een unieke manier om contact te maken, samen te werken en positiviteit te beleven,” begint Joyce van Huijksloot (22) haar verhaal.

Dus toen ze over het Pamoja Kenya Project las wist ze het meteen. “Hier wil ik bij zijn, hier ga ik samen met een grote groep anderen het verschil maken. Dus je kunt je voorstellen hoe ik heb staan juichen toen ik werd uitgekozen uit de vele sollicitaties! Het gaat gebeuren, mijn droom komt uit!”

Pamoja Kenya project 2023

Dit project is een jaarlijkse actie die vanuit de Amsterdam University of Applied Sciences wordt uitgevoerd in samenwerking met Africa Sport & Talent Empowerment Program (A-STEP). “Wij zijn de 12e generatie. Ons team bestaat uit 19 tweedejaars studenten van de opleidingen SM&O, ISMB en ALO. Ons doel is om een ​​duurzame omgeving te creëren waarin kinderen in Kenia veilig kunnen spelen, leren en zichzelf ontwikkelen voor een betere toekomst.”

Ons doel

“Wij en vooral de kinderen in Kenia hebben elke hulp hard nodig om dit project mogelijk te maken. We zijn hiervoor een inzamelingsactie gestart. Ons doel is om het beste resultaat neer te zetten en een recordbedrag op te halen. Hiermee gaan wij de kansarme kinderen in Kenia helpen en samen met A-STEP een enorme impact leveren op hun leven en toekomst.”

Wat wij doen

“Wij communiceren met politici, gemeenschapsleiders en machthebbers om een ​​langdurige positieve impact te maken. Daarnaast organiseren wij sportevenementen om de lokale bevolking en vooral de kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. Ook scholen bouwen en opknappen hoort bij onze activiteiten. De kinderen in Kenia kunnen zo naar school en onderwijs volgen.” Joyce vertelt enthousiast verder: “Vanuit mijn opleiding heb ik heel veel ervaring met het organiseren van sport gerelateerde activiteiten voor heel diverse groepen. Maar dat is dus maar een klein deel van alles wat we doen. Daarom zijn we ook met een heel divers team, van enthousiaste en gekwalificeerde mensen.” Voor meer informatie kijk op onze website www.pamojakenya12thgen.com

Bijdrage leveren kan

“Om dit alles te kunnen bereiken hebben we geld nodig om het project te financieren. Dit doen we d.m.v. inzamelingsacties, evenementen, wijn verkoop, merchandise voor onze studenten van de opleidingen, exposure naar buiten toe en nog veel meer. Wilt u nou ook een bijdrage leveren aan het Pamoja Kenya project? Dat kan! U kunt doneren op het volgende rekeningnummer: NL49 SNSB 8839 5182 90 t.n.v. Tristan Slootbeek.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven of meer informatie over ons project en alle ontwikkelingen rondom onze actie? Dit kan via onze website www.pamojakenya12thgen.com of via
Instagram @pamojaakenya2023

Namens het hele team van Pamoja Kenya 2022-2023 willen wij u alvast heel erg bedanken voor uw interesse, steun en bijdrage!