Gratis sfeervol optreden Nicolaaskerk

Op zondag 11 december bent u allen van harte welkom om het gezamenlijk concert bij te wonen, waaraan meewerken het kinderkerkkoor, Anna van der Tiel op klarinet en het Amazingkoor.
Naast bekende kerkliederen en kerstliederen is er ruimte voor instrumentale stukken en popnummers en eigen liedjes van het Amazingkoor. Kom gezellig langs, genieten van de sfeer. De toegang is gratis.
Muzikaal intermezzo van Anna
Anna van der Thiel speelt al ruime tijd klarinet en dat is te horen. Zij tovert uit haar instrument de mooiste melodieën tevoorschijn en daar kunt u van meegenieten. Zij speelt o.a. enkele stukken van beroemde en bekende componisten en echte kerstklassiekers zoals ‘I’m dreaming of a white Christmas van Irving Berlin. De muzikale begeleiding van deze heerlijke middag is sowieso in handen van ervaren en enthousiaste muzikanten.
Kinderkerkkoor
Het kinderkerkkoor bestaat uit vele jonge zangtalentjes die onder leiding van dirigent Jan Brieffies wekelijks oefenen. Juist in de kerstperiode, een tijd van feesten en samenzijn, zingen zij hun uitgebreide repertoire graag voor een kerk vol muziekliefhebbers. U komt toch ook luisteren?
Amazingkoor
De circa 45 leden van het Amazingkoor zijn al sinds 2005 als zanggroep bij elkaar en treden met enige regelmaat op. Zij brengen een heel divers repertoire ten gehore: van de Rolling Stones tot Adèle, van Elvis Presley tot Chicago en zelfs de Dolly Dots. Door corona lagen de optredens lange tijd stil, dus was er geen tijd om te oefenen en eigen nummers te schrijven. “We zijn blij dat we nu weer voor publiek mogen en kunnen optreden, want uiteindelijk is dat het leukste. De samenwerking met het kinderkoor en het instrumentale deel maakt dat dit optreden een sfeervol concert wordt voor een grote en heel diverse groep muziekliefhebbers. We hopen dan ook dat u allen langs komt en zult genieten.”
Van harte welkom
Het optreden vindt plaats op zondag 11 december 2022 in de Nicolaaskerk in Lutjebroek. Aanvang 14:30 uur. Toegang is gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig