Gratis marktwaarde berekening van uw huis

Sieta Steneker van Steneker en van Westen Vastgoed heeft bijna 25 jaar ervaring met de (ver)koop van huizen in deze regio. “Mijn ervaring is dat mensen onze professionele en persoonlijke begeleiding erg waarderen. We begeleiden mensen in het hele proces, want er komt nogal wat kijken bij de (ver)koop van een (t)huis.”

De huizenmarkt is op dit moment razendsnel. “Het gebeurt zelfs wel eens dat ik bij mensen de deur uitloop en op straat meteen wordt aangesproken met de vraag of dat huis in de verkoop komt. Het is geen uitzondering in deze tijd dat een huis al met één of twee weken definitief verkocht is.”

Wat is uw huis waard?

Hoeveel vloeroppervlak heeft een huis en hoe groot is het perceel, in welk jaar is het huis gebouwd of aangekocht en voor welke prijs. Is er inmiddels verbouwd en zijn er bijvoorbeeld zonnepanelen of HR++ glas aangebracht? Allerlei zaken die meespelen in het bepalen van de verkoopprijs. “Als ik langskom voor een waardebepaling kijk ik echter verder dan alleen die getallen die uit de computer rollen. Je zou kunnen stellen dat ik het huis ‘lees’: ik kom, kijk, voel en ervaar en daarbij komt mijn lange ervaring echt goed van pas,” licht Sieta toe. “Een woning is meer dan wat getallen en maten bij elkaar optellen.”

GRATIS Taxaterdag

Een van de deskundige medewerkers van Steneker en van Westen komt op 21 november 2020 graag bij u langs voor een gratis prijsbepaling van de woning. Dit is bedoelt voor mensen die overwegen te verkopen, maar niet precies weten waar ze staan in de huidige, onstuimige wereld van woningverkoop. “Het weten van de verkoopprijs van uw huidige woning, kan het juiste zetje zijn om tot actie over te gaan. De prijsbepaling verplicht u verder tot niks. Maar mocht u besluiten tot verkoop over te gaan, staan wij van Steneker en van Westen u graag ook in de rest van het traject bij met raad en daad.”

Presentatie van uw (t)huis

Voor een eerste indruk heb je maar één kans. “Daarom hebben wij een styliste en werken we ook met een vaste fotograaf. Op de foto moet uw huis zichzelf zo presenteren dat een toekomstige bewoner het al helemaal voor zich ziet hoe heerlijk ze hier kunnen wonen. Dat kan zitten in hele kleine details en ook daar adviseren wij u graag bij.”

Contactgegevens

Steneker & van Westen Vastgoed BV, vindt u aan de Streekweg 204, 1616 AN Hoogkarspel. Bel of mail voor een afspraak: 0228- 564600 of info@stenekervanwestenvastgoed.nl