Goedendag kermis vrienden!

We zijn het nog niet verleerd. Het kermisbloed stroomde weer waar het niet gaan kon. Er is weer gefeest tot in de late uurtjes, er zijn weer massaal kermisborrels gevierd en de gezelligheid straalde van ieders gezicht. De kermis van 2021 gaat de boeken in als misschien wel onze meest bijzondere kermis ooit. Wat hadden we hier allemaal naar verlangd!

Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn alle attracties super goed bezocht en hebben jullie kunnen genieten van ons buitenprogramma die uitgestippeld was door het animatieteam van Camping de Natte Uil.

Volop lekkers
De pannenkoeken bij Bakker Cees waren weer niet aan te slepen. De kinderen en sommige volwassenen aten hun vingers erbij op. Een speciaal bedankje voor de vrijwilligers die hebben geholpen bij het bakken en het serveren van de pannenkoeken. En natuurlijk Jack Peerdeman voor het aanleveren van alle benodigdheden.

Volop vertier
Wie heeft de fietsfanfare nog gezien? Ze hebben menig borreltje mogen verblijden met hun humoristische muziek en fratsen. Ook werden de kindergezichtjes weer voorzien van kunstwerkjes door onze schmink artiesten. Simon Ballon creëerde weer de mooiste ballonvouwwerkjes voor iedereen die dit wilde en als je iets verder liep kwam je in een waar dierenfestijn terecht. Lopen met de ganzen, even de alpaca’s uitlaten, een rondje op de rug van een kameel of een kijkje bij de boerderijdieren in de omheinde kinderboerderij.

Maandag
Op maandag hebben we weer prachtige creaties gezien qua aankleding. Iedereen had zijn of haar eigen interpretatie van het thema verwerkt in een caming tenue. Of het nu ging om een vrijetijdspak, een toiletdame of een lid van het animatie team. Er werd weer massaal gehoor gegeven aan het thema. Iedereen hartelijk dank hiervoor!

Dinsdag
Op dinsdag liep je ook nog het risico om een nijlpaard tegen het lijf te lopen. Nelly het Nijlpaard was een beetje ondeugend en kon haar begeleidster makkelijk voor de gek houden. Ook in de feesttent van de Paus heeft Nelly nog een vrolijk dansje gedaan en heeft geprobeerd enkele bezoekers te verleiden.

Tot volgend jaar
Ook is er weer een prachtige loterij gehouden en jullie hebben massaal loten gekocht waarvoor onze hartelijke dank. De prijzen zijn inmiddels bezorgd en de uitslag staat op Facebook en zal geplaatst worden in de Cirkel. Graag willen we alle bezoekers, leveranciers, artiesten, sponsoren en exploitanten hartelijk bedanken voor de gezelligheid en energie die u aan onze kermis gegeven heeft. We zien u graag volgend jaar weer!!

Alles bij elkaar was het een TOP kermis!!!

Punt van kritiek!
Heel veel bezoekers en omwonenden zijn ontevreden met het grote aantal vuurwerk dat afgestoken wordt tijdens de kermis. Ook het kermiscomité is niet blij met deze ontwikkeling en gaan samen met een groep omwonenden en ondernemers kijken wat we hier tegen kunnen doen. Deze negatieve ontwikkeling moet in ieder geval gestopt worden. Elders in deze editie van de Streker meer hierover!