Goede prestaties meisjes GTS

Het afgelopen weekend was de 2e competitiewedstrijd
voor de N3/N4 en de 3e divisie meiden. De meiden lieten flinke progressie laten zien wat ook zichtbaar was in de uitslagen.

Elaine (instap N3) had haar zenuwen onder controle en maakte een radslag op balk. Tevens haalde zij maar liefst een 13,55 op vloer!

Bij de pupillen 1 N3 lieten Mila, Fenna en Manouk zien wat ze in huis hebben. Voor Manouk leverde dit zelfs een bronzen medaille op!

Bij de pupillen 2 N3 kwamen Demi en Amber Stavenuiter in actie. Amber turnde een brugoefening met salto, maar had helaas wat minder geluk op de balk. Met een plaatje van een vloeroefening werd Demi eerste op dit onderdeel. Ook zij mocht uiteindelijk de bronzen medaille mee naar huis nemen.

Bij de Jeugd 1 N4 turnden Indy, Khesia en Lindsey voor GTS. Indy turnde overtuigend naar een 3e plaats, met een 2e plaats op balk en een 3e plaats op vloer! Ook Lindsey liet zien wat ze kon, met een eerste plaats op sprong en een 2e plaats op brug mocht ook zij een bronzen medaille mee naar huis nemen. Khesia turnde heel stabiel en blonk uit op balk: hier werd zij 1e!

Bij de jeugd 2 3e divisie kwam Amber Kessens in actie. Amber turnde heel stabiel, wat haar een mooie bronzen plak opleverde.

In de laatste wedstrijden was het de beurt aan de senioren Mireille, Esmee en Marisa. Eva en Noa konden helaas niet deelnemen. Esmee werd keurig 7e, Mireille haalde de 9e plaats, met een mooie 3e plaats op vloer. Marisa turnde geen brug vanwege een val bij het inturnen. Ze eindigde daardoor op een 18e plaats.

Het was weer een mooie wedstrijddag met goede resultaten voor GTS. Onze meiden hebben het weer heel goed gedaan