Goed leeslicht boven je favoriete leesstoel!

Saskia en Niels vullen elkaar als buren goed aan en dat is in uw voordeel! Tekst en foto: OdB

Basic Design en The Light Store Bovenkarspel zijn buren die elkaar op alle vlakken goed aanvullen. Er is een goede klik tussen de eigenaren Saskia (van The Light Store) en Niels (van Basic Design). “Dat spreekwoord van liever een goede buur.. dat gaat hier zeker op!”
Aan de Middenweg in Bovenkarspel is het fijn winkelen. Er is voldoende en gratis parkeerruimte, zonder tijdslimiet of blauwe schijf. Dat maakt dat je in de winkel rustig tot de juiste keus kunt komen, zonder steeds op je horloge te moeten kijken.
Nieuw wonen
Aan de overzijde zijn nu sloopwerkzaamheden bezig, daarna start de bouw van appartementen. “Ons uitzicht is nu wat rommelig, maar het wordt straks prachtig. Al die nieuwe appartementen kunnen ingericht worden met ons advies over slapen, zitten, eten én een goed lichtplan. Als de nieuwe bewoners even bij ons binnen stappen, zijn wij ze graag van dienst.”
Lampen en licht
Saskia vertelt: “We hebben een heel gevarieerd assortiment van lampen, zo hebben we voor ieder wat wils. De één kiest voor een hele serie, waarbij de hanglampen en de staande variant, de wand- en plafondlamp allemaal uit één lijn komen. Maar dat hoeft niet! Sommigen kiezen juist voor een wat strakkere uitstraling in de wandlampen en kiezen dan voor warm rotan boven de eethoek. Hier vindt u het allemaal. Ook voor losse lichtbronnen kunt u hier terecht.”
Zitten, eten, slapen
Niels: “Wie lekker op de bank wil ploffen na een lange dag werken, zoekt naar ander zitcomfort dan wanneer er een nieuwe eethoek gekozen wordt. Bij Basic Design zijn de mogelijkheden eindeloos. Van zithoek tot werkplek, van actief tot relax en zelfs voor een goede nachtrust vindt u bij ons wat u zoekt. Loop gewoon eens binnen en kijk eens rond naar wat we te bieden hebben. De variatie zal u verbazen.”
Even naar de buren!
De buren vullen elkaar dus prima aan en daar kunt u uw voordeel mee doen! Een mooi bed gevonden? Maar u bent op zoek naar een lampje voor op het nachtkastje? Even naar de buren! Want met een goede leeslamp bij uw favoriete leesstoel leest een boek toch echt het allerlekkerst. “We zien u dan ook graag voor passend advies, u bent van harte welkom.”
Hier vindt u ons
Basic Design, Middenweg 10, 1611 KP Bovenkarspel. Voor contact bel 0228-518 010 of stuur een e-mail aan info@basic-design.nl. The Light Store, Middenweg 12, 1611 KP Bovenkarspel. Bereikbaar op telefoonnummer 0228- 516 171/e-mail info@tlsverlichting.nl.
Neem ook eens een kijkje op de website en laat u verrassen www.tlsverlichting.nl/ www.stijlvollicht.nl. De website van basic design wordt momenteel vernieuwd: www.basic-design.nl