Glasvezel waarvan iedereen profiteert

Foto aangeleverd

In Drechterland Zuid is DELTA Fiber Netwerk een campagne gestart om glasvezel aan te kunnen leggen in Hem, Oosterleek, Venhuizen & Wijdenes en het buitengebied. Kies je tijdens deze campagne voor een glasvezelaansluiting, dan ben je na de aanleg verzekerd van een supersnelle internet- en haarscherpe tv-verbinding.

DELTA Fiber Netwerk sponsort communicatie apparatuur voor de nieuwe reddingboot van Reddingstation Wijdenes. Zo levert de aanleg van glasvezel niet alleen voordelen op voor de bewoners, ook lokale partijen profiteren mee!

Communicatie is belangrijk

“Wij voeren lokaal campagne en willen graag weten wat er in een gebied leeft. We proberen echt om samen met de inwoners de glasvezelcampagne tot een succes te maken. Als telecombedrijf begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk goede communicatiemiddelen zijn, zéker voor een reddingboot. Toen ons ter ore kwam dat Reddingstation Wijdenes nieuwe apparatuur nodig heeft, leek het ons dan ook een mooi gebaar om hieraan bij te dragen,” aldus Sonja Jansma, projectleider DELTA Fiber Netwerk.

Reddingboot De Arend

Een gesloten digitaal communicatienetwerk voor spraakverbindingen en alarmering, om contact vanaf het water te hebben met hulpdiensten aan land en de 112-meldkamer is belangrijk voor een reddingboot. Reddingboot ‘De Gooier’ beschikt al over deze apparatuur, maar omdat beide reddingboten van reddingstation Wijdenes ook afzonderlijk van elkaar ingezet worden, is er de grote wens om ook op reddingboot ‘De Arend’ over C2000-apparatuur te beschikken. Dankzij DELTA Fiber Netwerk krijgt het Reddingstation de mogelijkheid om deze apparatuur aan te schaffen.

Beter en sneller

Mark Hennevanger van het Reddingstation Wijdenes laat weten erg blij te zijn met de donatie van DELTA Fiber Netwerk. “Deze aanvullende apparatuur geeft ons mogelijkheid om nog beter en sneller samen te werken binnen de keten van hulpdiensten en de veiligheidsregio.”

Wil jij ook profiteren van alle voordelen?​Ga voor meer informatie naar gavoorglasvezel.nl en meld je aan!