Geuldal Wandel Weekend 11/13 oktober 2019

                                                     

Een leuk weekend van vrijdag 11 oktober tot zondag 13 oktober 2019. We starten de reisvanaf station Enkhuizen (07.30 uur) en Hoorn (08.00 uur) en gaan per bus (ZDS ) naar Zuid Limburg. (Instap nog in Nieuwegein???). Onderweg een stop voor koffie met gebak.

Vrijdagmiddag een wandeling van ongeveer 10 km in de omgeving van Valkenburg. Diner in ons hotel “2000” in Valkenburg.

Zaterdag route

Zaterdagmorgen stappen we na een lekker ontbijt (met lunchpakketje voor onderweg) in de bus die ons naar het volgende startpunt brengt. We wandelen langs de meanderende Geul door het fraaie Geuldal. Via weilanden en bospaden met klimmetjes bereiken we het eindpunt van deze dag (15 km). Hier stappen we na een pauze weer in de bus naar ons hotel, tijd voor het diner.

Zondag voortzetting

Zondagmorgen, na het ontbijt en het inpakken van de bagage zetten we die in de bus. We gaan weer aan de wandel voor een laatste etappe door het mooie Geuldal. (15 km).

Het programma kan nog iets aangepast worden.

Voldaan stappen we naar een pauze weer in de bus en rijden terug naar Westfriesland.  Met onderweg  nog een heerlijk diner.                  

                                                                                                                               

INSCHRIJFFORMULIER

voor het weekend van vrijdag 11 oktober tot en met 13 oktober 2019.

Prijs is € 235.00 p/p op basis van 2 personen per kamer. Incl. maaltijden als vermeld in programma. Neem voor de eerste dag iets te eten mee. Toeslag 1-persoonskamer is € 50,00. Beperkt mogelijk.

Naam:                                                        Geboortedatum:

Adres:

Telefoonnummer: 06                                      Mailadres:

1-pers-kamer: met toeslag / neen, samen op kamer met:

We gaan er vanuit dat iedere deelnemer een reisverzekering met schade en bagagevergoeding en annuleringsverzekering heeft afgesloten. Wij zullen bij annulering van een deelnemer, onder welke omstandigheden ook, geen terugbetaling van de reiskosten doen plaatsvinden. U dient in bezit te zijn van paspoort of ID kaart.

Opgave en info: Theo Peerdeman 06 53156999 of via theopeerdeman@gmail.com. Max.40 personen. Bij opgave dient de helft van de reissom overgemaakt te worden. Restant voor 10 september 2019. Rabobank NL97RABAO0117653586.

Voor akkoord, handtekening: