Get ready for: Het Grote Buurtfeest en Cube Outdoor!

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei is het weer tijd voor het feestweekend van het jaar: Het Grote Buurtfeest en Cube Outdoor op het festivalterrein aan De Gouw in Bovenkarspel. Na de succesvolle en uitverkochte dubbele edities van vorig jaar konden we natuurlijk niet achterblijven en zijn we weer druk aan het werk om er voor jullie een onvergetelijk weekend van te maken!

Nieuw: Cube Outdoor-stage
Vrijdag 12 mei trappen we af met Het Grote Buurtfeest, waar zo’n 4000 bezoekers zullen dansen en feesten op de klanken van o.a. Jeroen van der Boom, Drukwerk, Mart Hoogkamer, Pascal Redeker en Q-Music! Nieuw dit jaar is de toevoeging van een Cube Outdoor-stage, om ook de jongeren wat meer te bieden en alvast het gevoel van de zaterdag op te roepen.

Leeftijdsgrens Cube Outdoor 18+
Na een aantal jaren 16+ te zijn geweest, is de leeftijdsgrens voor Cube Outdoor dit jaar voor het eerst verhoogd naar 18+ en de line-up is hierop ook aangepast. Zaterdag 13 mei zal o.a. levende legende DJ Chuckie één van de headliners zijn met een oldschool Dirty Dutch set (de sound waar hij bekend mee is geworden). Verder staan op de vier verschillende podia o.a. La Fuente, Ronnie Flex, Sickmode, Emma Heesters, Natte Visstick en De Sluwe Vos.

Beleef het sfeertje mee
Qua terrein is de succesvolle indeling van de afgelopen jaren aangehouden, met de terugkeer van de botsautobaan als overdekte area. De mainstage heeft weer de karakteristieke hangar als overkapping, met dit keer een sprookjesachtig decor/stagedesign. De hardstage is wederom in een grote tent die perfect aansluit bij de sfeer en de techno/house stage zal in industriële en organische sferen opgetuigd worden.

Koop nu de laatste tickets!
Tickets zijn verkrijgbaar via www.grotebuurtfeest.nl en www.cubexperience.nl en gelet op de huidige tussenstand zullen we ook dit jaar weer gaan uitverkopen

Dit jaar heb ik 30 jaar mijn kapsalon!
Om deze mijlpaal te vieren nodigen Gwen, Laura en ik u graag uit voor onze Jubileumborrel.
U bent van harte welkom op 1 april tussen 14.00 uur en 17.00 uur in de kapsalon.

Lieve groet,
Miriam.

Logo:

Bij de adv/uitnodiging zouden van boven naar beneden de letters New Wave kunnen
en er onder Mooi & Bijzonder, voor beiden zie foto’s dropbox van het pand aan de Broekerhavenweg. En graag idd als & schrijven.
Kan ook dat deze ‘aankleding’ juist hele pagina linker balk en onderbalk vult, is aan Jakob