Gelukkig hebben we de foto’s nog!

De redactie van de Streker heeft een ieder weer verrast met een grandioos dikke kermiseditie vlak voordat de kermis van start ging. Wat hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen. Ook online werd de krant duidelijk heel vaak bekeken en gedeeld.
In de dagen voorafgaand aan kermis Lutjebroek 2022 werd er volop genoten van de foto’s van afgelopen edities. Foto’s van heel vroeger, foto’s die door onze eigen fotografen gemaakt zijn, ingezonden foto’s!
Verhalen genoeg
Ook stonden er diverse kermisteksten in de krant. Zo wist iedereen van de plannen in café de Paus of over de op handen zijnde kermisborrels. Ook het straatprogramma werd via onze kanalen aan iedereen duidelijk. Wil jij nu ook eens met je verhaal in de krant? Laat het ons nu alvast weten: info@streker.nl. Je mag de tekst zelf schrijven of een journalist en fotograaf komen bij je langs. Sowieso een leuke herinnering voor later.
Op de foto gezet
Ben jij dit jaar door onze fotografen op de foto gezet? Dan vind je jullie foto wellicht nu al terug in deze september editie, of staat jouw foto al op de Facebookpagina of op Streker_insta. Maar staat jouw foto er nog niet bij, dan niet getreurd! We moeten keuzes maken en proberen een zo divers mogelijk beeld te geven. De overige foto’s bewaren we gewoon in ons archief en komen op een later moment weer te voorschijn.
Wie komt er in de krant?
Soms horen we wat gemopper. Degene die er twee keer in stond was blij verrast en degene die er dit jaar opnieuw niet instond vroeg zich af waarom. We maken de keus voor de foto’s op basis van scherpte, kleur, jong en oud(er) publiek. De diversiteit maakt het juist zo leuk, groepen en duo’s, geposeerd en juist midden in de drukte aan het genieten.
Insturen
Heb jij zelf een hele leuke foto gemaakt? Stuur hem dan nu meteen in, dan kun je het maar niet meer vergeten! Samen maken we van de kermis ook volgend jaar weer net zo’n grandioos dorpsfeest. Wat hebben wij genoten! Dank aan allen.