Gefeliciteerd, wie jarig is trakteert!

Een feestje vieren doe je samen met familie of vrienden, met een groep mensen waar jij je goed bij voelt. Handen schudden, felicitaties en cadeaus horen er allemaal bij. Natuurlijk hoort daar ook een feestelijke sfeer bij met een lekker drankje en een heerlijk hapje.
Okko Bouman van Mitra drankenspeciaalzaak viert zijn 50e verjaardag zeer binnenkort. Hij weet wel wat hij zijn gasten graag voorzet. “Lekkers genoeg hier in het assortiment van Mitra!”
Een bijzondere leeftijd
Vijftig jaar is voor veel mensen toch iets bijzonders. “Hoewel ik geen mosterd lust, nu wel weet waar Abraham de mosterd vandaan haalt.” Okko vindt het vooral een mooie leeftijd en dus reden voor een feestje. Naast het vieren met vrienden en familie viert hij het ook met de klanten van de drankenspeciaalzaak in Reigerspassage. U bent ook van harte welkom.
Leuke acties – feestelijke acties
Bij besteding van minimaal € 30,- ligt er gratis het boek ‘In The Mix ( 117 Cocktails) voor u klaar. Vol inspiratie om zelf eens iets bijzonders te mixen. Ook bierliefhebbers zijn hier aan het goede adres. Nu geldt de actie dat voor alle bieren geldt 12=11 (muv acties). Een voordelige manier om eens iets anders te proeven of juist uw favoriete bier in huis te halen. Beide acties gelden op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023.
Kom proeven
Vrijdagmiddag 3 februari 2023 is er een GRATIS proeverij in de winkel georganiseerd van Mates Spirits, ( rum en chocomates) zeker de moeite waard om langs te komen. Zaterdag 4 februari 2023 vanaf de lunch staan er wat hapjes in de winkel klaar voor klanten. Een hapje en een drankje, inspiratie genoeg voor een feestje.
Cadeaus en geschenken
Ook u viert weleens een feestje of wordt uitgenodigd op andermans feestje. Wat neem je dan mee voor de jubilaris of de jarige job? “Vooraan in de winkel staat een stelling vol cadeaus en geschenkverpakkingen. Hier vindt u altijd een geschikte verrassing voor elke gelegenheid. Bij Mitra maken we iets moois van uw cadeau! Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij ook een pakket op maat maken.”
Horeca en bedrijven
Mitra levert ook aan bedrijven. ”Zowel voor het terras, de vrij-mi-bo als bij jubilea. Ook als (horeca)bedrijven een keer misgrijpen kunnen zij een beroep doen op ons. We zorgen dat we elkaar helpen en dat een bedrijf dat een snelle levering nodig heeft ook spoedig over het gewenste product kan beschikken.”
Zien we u snel?
De reclamefolder die huis-aan-huis verspreid wordt staat vol leuke aanbiedingen en nieuwe producten. Voor de laatste nieuwtjes en weetjes volgt u Mitra Hoogkarspel op Facebook en Instagram. Mitra drankenspeciaalzaak Bouman vindt u in de Reigerspassage, Raadhuisplein 7, Hoogkarspel. Online bestellen kan via de Mitra.nl https://www.mitra.nl/hoogkarspel. Alle bestellingen kunt u gratis afhalen in de winkel en kunnen binnen twee werkdagen worden geleverd. Mitra Bouman is bereikbaar via 0228-446 000 of mail naar hoogkarspel@mitra.nl