Garm Besseling bij ODS

Even voorstellen: Garm Besseling

Ik ben Gerard (Garm) Besseling getrouwd met Judith en ik woon in Bovenkarspel. Mijn wieg stond op 29 september 1950 in Grootebroek.

Ik ben 39 jaar ondernemer geweest als Echte Bakker Gerard Besseling en thans adviserend op diverse vlakken.

Al vanaf het eerste moment dat ik ondernemer ben, zit ik in diverse besturen binnen de gemeente. Zestien jaar lang was ik voorzitter van winkelcentrum Streekhof en thans ben ik centrummanager van het Streekhof. Nu ook actief als voorzitter van de VVE Streekhof en voorzitter van het bedrijventerrein “de Wijzend”.

Mijn hart ligt bij ondernemend Stede Broec. Binnen de politiek wil ik samen bouwen aan een sterk ondernemersklimaat met minder regels, korte lijnen en zorgen voor behoud van werkgelegenheid. Kijken naar projecten waar jongeren bij betrokken kunnen worden en samenwerking zoeken en houden met de scholen.

ODS is een partij waar je als Stede Broecer thuis voelt en die zich inzet voor het maatschappelijk welzijn van die Stede Broecer. Daarom heb ik gekozen om mij in te zetten voor ODS. Ook omdat het een “gemeentepartij” is die zich richt op diverse onderdelen van onze maatschappij.