Gala examenkandidaten Martinuscollege

Gala voor eindexamenleerlingen

Traditiegetrouw sluiten eindexamenleerlingen van het Martinuscollege in Grootebroek hun schooltijd af met een groots galafeest. Dit jaar op donderdag 21 april 2022 bij drie locaties in Stede Broec. Op alle locaties gaat deze dag de rode loper uit voor alle eindexamenkandidaten die prachtig uitgedost in veelal bijzondere voertuigen hun opwachting maken.

Dit jaar heeft het Martinuscollege drie locaties. De havo, atheneum en gymnasiumleerlingen vieren feest in De Paus in Lutjebroek. De vmbo leerlingen gaan voor hun gala naar Dansen Enzo in Grootebroek en de mavo leerlingen hebben een diner dansant bij Happy Days in Grootebroek. Drie plekken dus waar belangstellenden zich kunnen vergapen aan de prachtig aangeklede leerlingen en de, soms heel bijzondere, voertuigen waarmee de leerlingen hun entree maken.

Kom gerust kijken
Voor wie wil komen kijken: de eerste leerlingen worden bij De Paus en Dansen Enzo vanaf 19.30 uur verwacht. De leerlingen die naar Happy Days gaan, vertrekken om 17.00 uur vanaf De Kloet.

Laatste lesdag en examens
Na het gala op donderdag maken de leerlingen zich op voor hun eindexamens. De uitslag van het eerste tijdvak krijgen leerlingen op donderdag 9 juni 2022.