Frisse wind door winkel Swagerman Slapen en Wonen

Lekker slapen kan alleen als de onderkant en de bovenkant van het bed elkaar aanvullen. Tekst en foto’s: OdB

Sinds september 2020 is de winkel Swagerman Wonen -van de gebroeders Swagerman- overgegaan in de deskundige handen van Marijke Knol en Bernd Laan. Met hun jarenlange ervaring in de woonbranche voorzien zij u graag van deskundig advies op maat.
Bernd en Marijke zijn al vele jaren collega’s en hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in het adviseren van klanten bij het maken van de juiste keus. “We werkten bij hetzelfde bedrijf en hadden het al eens eerder gehad over een eigen bedrijf opstarten, toen deze kans zich voor deed. We hebben de stap gezet en hebben er nog geen dag spijt van gehad!”
Vertrouwde gezichten
Marijke: “Goed en lekker slapen is waar onze expertise en ervaring ligt. Bij Swagerman Slapen en Wonen gaan we door met ons specialisme. Daarnaast zullen ook meubelen, gordijnen, stoffering, vloeren en raamhorren in de collectie blijven. We gaan alles stap voor stap oppakken zodat u voor slapen én voor wonen terecht kunt bij de vertrouwde gezichten van ons beiden, onder de bekende naam Swagerman.”
Heerlijk slapen voor iedereen
Iedereen is anders en ook onze slaappatronen verschillen. Daar waar de één ‘overal’ op kan slapen, heeft de ander echt hele specifieke wensen bijvoorbeeld in verband met lichamelijke klachten. “Wij hebben voor iedereen een bed en adviseren u graag over de mogelijkheden. Alle bedden zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere maten. Ook een bed van 2.20 meter lengte of zelfs langer behoort tot de mogelijkheden,” vertelt Bernd enthousiast. “We verkopen bedden van vele bekende en minder bekende merken, onder andere Auping en Kreamat, Magnitude en Steel & Stockings. Of u nu kiest voor een geweldige techniek of een geweldige look, heerlijke nachten is waar wij voor staan.”
Mooi slapen
Uw slaapkamer veranderen zonder al te veel moeite? Gooi eens een nieuw dekbed, een paar lekkere kussens en een leuk plaid op uw bed. U zult zien dat de hele sfeer van de slaapkamer kan veranderen met slechts een paar nieuwe dekbedovertrekken of kussenslopen. “Natuurlijk hebben wij daarin ook keus genoeg, in vele stijlen. Naast een goed bed en matras, is ook een mooi en fris bed belangrijk voor een ontspannen nachtrust.”
Kom ervaren, voelen en beleven
“Wij staan achter alle merken die we verkopen. De techniek van Kreamat is er echt één die een uitkomst biedt als het gaat om ergonomisch verantwoord ligcomfort. Wij vertellen u er graag meer over en uiteraard kunt u in de winkel het ligcomfort zelf ervaren. Ook over de bedden van het relatief nieuwe merk Steel & Stockings zijn we erg enthousiast. Twee Nederlandse dames hebben hun volledig eigen look gegeven aan slapen. Bedden met een knipoog, heel herkenbaar en eigentijds. Nieuwsgierig geworden? Wij hebben de bedden staan om te komen bekijken en uiteraard mag u proefliggen.” Bernd vertelt verder: “We hebben verschillende merken en adviseren u graag bij het vinden van de juiste slaapoplossing. Goed advies en uitleg geven zijn de beste start om tot de juiste keus te komen.”
Lekker wonen
Sfeervol wonen met mooie zachte stoffen, vrolijk wonen met kleurige dessins of stoere meubelen die tegen een stootje kunnen? “We hebben voor iedere wat wils en soms is juist de combinatie van stijlen precies dat waar u naar zoekt. Ook hebben we meubelen in diverse prijsklassen, dus schroom niet en kom gewoon eens een kijkje nemen in de volledig vernieuwde winkel.” Marijke vervolgt: “Wat betreft het wonen gedeelte zijn we enthousiast bezig onze eigen lijn uit te zetten. Het bezoeken van beurzen hoort daarbij en ik kan u wel alvast verklappen dat er binnenkort weer een heleboel leuke, nieuwe items in de winkel zullen staan!”
Kom langs in de winkel
U bent van harte welkom bij Swagerman Slapen en Wonen op de Middenweg 2, 1611 KP Bovenkarspel. De website is net als de winkel nog volop in ontwikkeling, dus kom gerust over een maandje nog eens terug. U zult elke keer weer leuke nieuwtjes aantreffen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30- 17:00 uur. Op zaterdag openen wij om 10.00 uur. Zondag en maandag is de winkel gesloten. Heeft u een vraag dan mag u ons ook altijd een e-mail sturen op info@swagermanslapenenwonen.nl of bellen naar 0228 – 20 20 21
Ook behoort private shopping tot de mogelijkheden, bel ons gerust voor een afspraak.