Flessenactie GTS

‘Elke les een fles voor de toekomst van GTS’.

Onder dat motto zijn we vandaag in onze turnhal van start gegaan met een statiegeld-flessenactie.Doel is om extra geld voor onze gymnastiek- en turnvereniging in te zamelen zodat de vereniging een grotere financiële buffer kan opbouwen.

Turnen is een dure sport. Als er iets aan een toestel kapot gaat of als een toestel wordt afgekeurd, dan kost het repareren/vervangen veel geld. Het is dan fijn als we extra geld op de bank hebben staan.

Onze vereniging telt op dit moment een kleine 400 leden. Als iedereen elke les een fles meeneemt, dan loopt het statiegeld aardig op. Maar het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als de hele bevolking van Stede Broec (en daarbuiten mag natuurlijk ook!) mee gaat doen. Als u even rond vraagt bij vrienden, familie, buren en collega’s, dan krijgen we er vast nog veel meer.

Flessen kunnen in de turnhal worden ingeleverd. Er staat een winkelwagentje bij de ingang van de turnhal, maar ze kunnen ook worden afgegeven bij de trainer.

De eerste flessen werden woensdagavond in ontvangst genomen door voorzitter Marja Heerdt, penningmeester Bianca Laan en algemeen bestuurslid Adriana Kessens. “We hopen natuurlijk dat iedereen aan de actie meedoet en dat we straks onder de flessen bedolven worden en onze kantine een flessenzee wordt. Dat zou fantastisch zijn”, aldus het bestuur in het persbericht dat naar de media verstuurd is.

Liken en delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld!