Fietspuzzeltocht De Stek

Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer een fietspuzzeltocht. Deze fietstocht vindt plaats op zaterdag 3 juni. Natuurlijk hebben we dit jaar gekozen voor een totaal andere route door ons mooie West-Friesland.

We rijden door lieflijke dorpjes afgewisseld met prachtige landschappen en vergezichten. Onderweg stappen we ook een paar keer op om even op adem te komen. We brengen o.a. een bezoek aan Zorgboerderij het Radje en Zelfmakerij Evlac. Veel producten van de Zelfmakerij Evlac worden samen met de cliënten van de Zorgboerderij geproduceerd.

Vragen en prijzen

Het zou geen puzzeltocht van de Stek zijn, wanneer er onderweg geen vragen dienen te worden opgelost. Voor die vragen is gezorgd. Voor de beste fietspuzzelaars liggen er een paar leuke prijzen klaar. De opbrengst is dit jaar bestemd voor het opknappen van de vloer in de hal. Dit soort acties zijn nodig om de exploitatie van ons mooie dorpshuis rond te krijgen. Als iedereen, die De Stek een warm hard toedraagt, een steentje bijdraagt gaat dat zeker lukken.

Geef u op en fiets mee
We hopen en verwachten in ieder geval een mooie gezellige dag met prachtig weer. Bij terugkomst wacht een terras waar nog even nagepraat kan worden. Opgave kan via destekkarin@ziggo.nl De kosten zijn 15 euro pp.