Feestelijke opening Huisgemaeckt keukens & interieur

Elk huis heeft een keuken nodig. Een kleine praktische keuken, zeer compact maar daarom dus ook uitermate slim ingericht. Of misschien zoekt u juist een enorme woonkeuken, waarbij de apparatuur plaatsen misschien makkelijker lijkt, maar er andere ‘uitdagingen ’ontstaan, zoals hoe houd ik het sfeervol en werkt dit nog wel praktisch?
Jan Groot (24) en Niels Hoogewerf (23) zijn als meubelmakers gewend te denken in oplossingen. “Wij gaan een uitdaging graag aan. Onze oplossingen voor uw ‘problemen’ met opbergruimte of die onhandige nis, zien wij juist als een reden om met een nog slimmer plan te komen.”

Klein gestart
Jan en Niels zaten samen op de opleiding Meubelmaker en (scheeps)interieurbouw in Amsterdam. Jan begon voor zichzelf achter bij zijn ouders, later vanuit een loods in Enkhuizen. Hij maakte keukens en meubels op maat. Klasgenoot Niels kwam erbij, eerst als zzp’er en later als mede-eigenaar van het bedrijf dat inmiddels aardig ‘uit zijn jasje’ groeide.

Nieuw pand volop ruimte
Een Huisgemaeckt keuken draait om de gebruiker. Iedereen heeft een andere behoefte, elke situatie is uniek en daarmee ook de wens. “Details vinden wij belangrijk, wij willen u een efficiënt en duurzaam ontwerp laten zien. Een keuken welke prettig werkt en waar oog is voor lijnenspel, indeling en gebruiksgemak.” Jan: “We waren toe aan een ruimere werkplaats. De combinatie met showroom zorgt ervoor dat mensen kunnen ervaren hoe ons product gemaakt wordt, maar voornamelijk hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Een kijkje in eigen keuken! Hier kunnen we laten zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn.”

Buiten de standaard
Huisgemaeckt levert Duitse kwaliteitskeukens en maatwerk uit eigen werkplaats. “Wij bieden oplossingen die net even verder gaan, de combinatie van Duitse keukens, met maatwerk uit eigen werkplaats zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Hierbij houden we rekening met al uw wensen, maar ook details waar u nog niet over heeft nagedacht. U bent tenslotte straks degene die de keuken gaat gebruiken!”

Huisgemaeckt interieur
Naast keukens zijn de mannen van Huisgemaeckt ook gespecialiseerd in interieurs. Denk aan losse meubelstukken, (inbouw)kasten en andere creatieve interieur oplossingen. “Op onze website vindt u onder het kopje portfolio een aantal van onze eerdere projecten. Iets in gedachten, maar ben je niet zeker of we je kunnen helpen? Kom eens langs, we denken graag mee!”

Opening showroom!
“Zaterdag 25 maart openen we de prachtige showroom. Vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen! U vindt Huisgemaeckt aan de Zesstedenweg 283 in Grootebroek (naast fietsenmaker Nan). Neem alvast eens een kijkje op de website https://www.huisgemaeckt.nl

Neem contact op
Op zoek naar een nieuwe keuken of een andere interieuroplossing? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@huisgemaeckt.nl of een afspraak inplannen via de website. Ook op sociale media als Facebook en Instagram zijn wij te vinden. Hier vindt u ook evenementen die we in de toekomst zullen plannen zoals een demo dag met uitleg sous vide koken en gebruik van de stoomoven