Familiebedrijf Laan Kozijnen een begrip in de regio

V.L.N.R. Danielle links, Cyndy Dennis

De afgelopen jaren waren bijzonder spannend voor veel ondernemers. Doordat veel mensen thuis moesten werken en op vakantie gaan even niet kon, werd er door vele huiseigenaren besloten tot de ‘grote klussen’.
“Veel mensen gingen investeren in prettiger, mooier en onderhoudsvriendelijk wonen en dát hebben we gemerkt.” Cindy Laan vertelt verder: “Voor ons natuurlijk heel prettig, maar ook voor onze klanten! Zo’n investering in je huis, daar heb je nog heel veel jaar plezier van, ook nu alles gelukkig weer steeds ‘gewoner’ wordt.”
Tradities in ere houden
Het werken in een familiebedrijf geeft een bijzondere sfeer. Zo hebben we ook onze eigen gewoontes en tradities. Zo zijn we met Hoogkarspeler kermis gesloten, elk jaar weer. Na al dat harde werken hebben we dat feestje echt even verdiend. Kermis vieren we sinds jaar en dag met familie en vrienden. We zijn dan ook blij dat het dit jaar weer als vanouds kan.”
Stukje familiegeschiedenis
Pé en Aat Laan startten in 1979 in Hoogkarspel met het bedrijf. Ze groeide gestaag en begin jaren ’90 verhuisde het bedrijf naar Grootebroek. Sinds 2015 zijn Dennis en Cindy de nieuwe eigenaren en samen met Daniëlle zijn zij het gezicht van de zaak. Iedereen heeft zijn taak en deskundigheid binnen het bedrijf. “Ook onze zeer ervaren monteurs maken onderdeel uit van het vertrouwde team. Zij zijn degene die voor het uiteindelijke plaatje zorgen. We doen het echt met elkaar samen.”
Kozijnen en dakkapellen
“Naast kozijnen van kunststof en aluminium bent u voor dakkapellen ook bij ons aan het juiste adres. Met serres en verandadaken zijn wij echter gestopt.” Cindy legt uit: “Op een gegeven moment moet je keuzes maken. Wij hebben gekozen voor het specialiseren in kozijnen en dakkapellen, dan kunnen we het werk ook aan met het huidige team. Daar voelen wij ons goed bij.”
Neem de tijd
Kozijnen kiezen doe je niet elke week opnieuw, maar zijn wel beeldbepalend voor het uiterlijk van een woning. Ons advies is dan ook er de tijd voor te nemen en u goed voor te laten lichten. ”Houdt er ook rekening mee dat door de drukte en lange levertijden op materialen, in combinatie met een klein team van vakmensen, de plaatsing van nieuwe kozijnen of een dakkapel wel wat langer kan duren.”
Showroom op afspraak
In coronatijd was het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. “Dit is zowel ons als onze klanten zo goed bevallen, dat we dat zo houden. We nemen dan echt de tijd voor u en dat werkt erg efficiënt. Voor meer informatie kijkt u op onze website www.laankozijnen.nl. Voor het maken van een afspraak of meer informatie neemt u contact op via 0228-518666 of info@laan-kozijnen.nl. Wij zitten aan de Bedrijfsweg 14, 1613 DX Grootebroek.
Let op: tijdens de kermis Hoogkarspel zijn wij gesloten.